Reacties van anderen

Duizenden anderen gingen je voor

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste,
Ik ben geslaagd voor mijn theorie met 47 op 50. Ik heb alle filmpjes van alle lessen op jullie site gekeken en de teksten eronder gelezen en hiervan een samenvatting gemaakt. Daarna heb ik alle vragen geoefend en ook verschillende keren het proefexamen van rijbewijs B. Hoewel het echte examen een beetje anders was, kwamen de vragen goed overeen. Ook het forum vond ik heel handig om meer uitleg bij vragen op te zoeken. Deze manier van leren werkt voor mij veel beter dan leren uit een boek. Super interactief en zeker aan te raden. Bedankt.

FORUM / dinsdag 4 juni 2024 / Anke B. uit Kessel-Lo

RIJBEWIJS B – 48/50

Geachte,
Op 2/4/24 ben ik geslaagd voor mijn theoretisch rijexamen B met 48/50.
Ik vind jullie leermethode heel goed en de oefenexamens zijn mooie voorbeelden voor het echte examen.

FORUM / dinsdag 4 juni 2024 / Kyana W. uit Hulshout

RIJBEWIJS B – 44/50

Beste,
Ik ben geslaagd voor mijn Theoretisch rijexamen B. Ik haalde 44/50 dankzij jullie boek. Het is een heel overzichtelijk boek met duidelijke gevarieerde oefeningen.
De proefexamens op jullie site kwamen het meest overeen met de echte examens.
Dus hartelijk bedankt.
Met vriendelijke groeten van een geslaagd persoon.

FORUM / dinsdag 4 juni 2024 / Kelly V.B.

RIJBEWIJS B – 50/50

Beste,
Bij deze wil ik jullie website bedanken, want ik ben geslaagd voor mijn theorie examen met 50/50! (zie bewijs in bijlage)
Alvast hartelijk dank hiervoor.
Mvg,

FORUM / dinsdag 4 juni 2024 / Jennifer P.

RIJBEWIJS B – 46/50

Beste,
Ik heb mijn theoretisch examen gehaald met een 46/50!!!.
Ik heb vooral via de proefexames gewerkt en volgends het boek alles is goed verlopen.
Met vriendelijke groeten.

FORUM / dinsdag 4 juni 2024 / Arvin S.

RIJBEWIJS B – 46/50

Beste,
Dankzij jullie site ben ik geslaagd voor het examen, de combinatie filmpjes en handboek was echt perfect! De proefexamens hadden me helemaal voorbereid op het echte examen en tot mijn verbazing was ik er van de eerste keer door met 46/50.
Normaal is studeren altijd een hele opgave maar door de filmpjes kreeg ik nog motivatie om verder te doen en daarvoor wil ik jullie uitdrukkelijk bedanken.
Bedankt!
met vriendelijke groeten,

FORUM / dinsdag 4 juni 2024 / Astrid R.

RIJBEWIJS B – 48/50

Goedemorgen,
Na jaren uitstelgedrag, heb ik eindelijk de stap gezet om mijn rijbewijs te halen. Dankzij gratisrijbewijsonline.be en het handige boek was de eerste stap al een succes. Ik behaalde 48/50 en sta te popelen om ook mijn praktijk (hopelijk) tot een goed einde te brengen. Ik wens iedereen heel veel succes.

FORUM / dinsdag 4 juni 2024 / Debby S. uit Berlaar

RIJBEWIJS B – 45/50

Beste,
HARTELIJK DANK voor jullie fantastische website! Wat een grote hulp was dit! Ik bekeek alle filmpjes en maakte alle oefenvragen en examens. .
Hierdoor was ik er van de eerste keer door! Studeren werd op deze manier veel makkelijker en was niet saai.
Door de stress maakte ik 5 kleine foutjes. Waarna ik vrij snel besefte dat ik het foute aangeduid had. Maar maakt niet uit, ik ben geslaagd! Ik behaald 45/50 te Sint Niklaas.
Met vriendelijke groeten,

FORUM / dinsdag 4 juni 2024 / Iris R. uit Temse

RIJBEWIJS B – 49/50

Hey
Ik ben Habib R. Op 10/05/2024 had ik MIJN EERSTE theorie exam. Ik heb 49/50 gehaald. Ik ben zeer blij van jullie, jullie hebben zeer goede site.
(In bijlage vindt u mijn resultaat.)
Met vriendelijke groeten

FORUM / vrijdag 17 mei 2024 / Habib R.

RIJBEWIJS B – 49/50

Beste
Gisteren slaagde ik voor het theoretisch rijexamen B met 49/50. Dat mooie resultaat heb ik voor een groot deel te danken aan de uitstekende voorbereiding met het boek en de online vragen. Vooral de proefexamens heb ik meermaals afgelegd wat een grote boost gaf aan mijn zelfvertrouwen.
Hartelijk dank

FORUM / vrijdag 17 mei 2024 / Lalrodinga uit Denderleeuw

RIJBEWIJS B – 50/50

Beste,
Ik heb 13/5 mijn theoretisch examen categorie B afgelegd, en dankzij jullie leermethode heb ik 50/50 behaald als resultaat!
Ik heb jullie methode exact gevolgd zoals beschreven staat, en heb daarna zoveel mogelijk oefenexamens afgelegd. Ik voelde me dan ook zelfzeker toen ik aan het examen begon, en het verliep beter dan ik ooit had kunnen denken.
Hartelijk bedankt voor jullie hulp!

FORUM / vrijdag 17 mei 2024 / Eline B. uit Kapellen

RIJBEWIJS B – 43/50

Beste,
Ik ben Jochem S. en woon in Brussegem (examen in Asse gedaan). Ik ben geslaagd op het theorie examen met een score van 43/50.
De oefenexamens hebben veel geholpen om het examen af te leggen, hierdoor werd ik bekend met de soort vragen en afbeeldingen die ook op het examen kwamen. Zonder deze examens te maken zou ik het niet gehaald hebben, de leermethode is geweldig om te kunnen slagen.
Mvg,

FORUM / vrijdag 17 mei 2024 / Jochem S. uit Brussegem

RIJBEWIJS B – 46/50

Beste,
Ik vond de leermethode zeer goed. Eerst bekeek ik de goed uitgelegde video, dan las ik in mijn boek en op de pagina. En als laatste oefende ik met de oefenvragen. Als er iets niet duidelijk was kon ik terecht op het Forum waar ik binnen het uur een reactie had. De leermethode neemt wel ongeveer even veel tijd in beslag zoals voorspeld.
Ik ben heel content dat ik Gratis Rijbewijs Online gebruikte. Resultaat: 46/50.

FORUM / vrijdag 17 mei 2024 / Siebe D. uit Heestert

HERSTELEXAMEN B – 50/50

Geachte,
dankzij gratisrijbewijsonline was ik in Alken dadelijk geslaagd voor mijn herstelexamen . Na het kopen van een bankcode en wa oefenen haalde ik zelfs 50 op 50! Alles perfect uitgelegd en goed te begrijpen, als je wa moeite doet zal je zeker slagen.

FORUM / vrijdag 17 mei 2024 / Yves R. uit Hasselt

RIJBEWIJS B – 43/50

Beste Team van Gratisrijbewijsonline.be,
Met groot genoegen wil ik jullie laten weten dat ik vandaag met succes mijn theorie-examen heb afgelegd in de gemeente Bree. Ik ben erg blij met mijn resultaat van 43/50 punten.
Graag wil ik jullie hartelijk bedanken voor de geweldige leermethode die jullie bieden op jullie website. De oefenvragen, de proefexamens en de duidelijke uitleg hebben mij enorm geholpen om me goed voor te bereiden op het examen. Ik waardeer de heldere en gestructureerde aanpak van Gratisrijbewijsonline.be, die het leren van de verkeersregels en -borden veel gemakkelijker en leuker heeft gemaakt.
Jullie hebben een fantastische dienst ontwikkeld die ik ten zeerste aanbeveel aan iedereen die zijn of haar rijbewijs wil halen. Nogmaals hartelijk dank voor jullie waardevolle bijdrage aan mijn succes!
Met vriendelijke groet,

FORUM / vrijdag 17 mei 2024 / Ince D. uit Dilsen-Stokkem

RIJBEWIJS A – 44/50

Beste,
Dankzij jullie site ben ik geslaagd voor mijn theorie voor de moto.
Datum examen 6/05/2024 ik behaalde 44/50.
Mvg

FORUM / vrijdag 17 mei 2024 / Naomi G. uit Hoogstraten

RIJBEWIJS B – 48/50

Supergoeie leermethode! Door jullie behaalde ik vlotjes 48/50 in het examencentrum in Haasrode. Jullie hadden zelfs nog wat strikvragen, dus het echte examen was gemakkelijker dan verwacht. Daarnaast ben ik overtuigd dat ik die twee punten zonder mijn stress ook had gehaald. Ik heb twee weken lang geoefend. Het boek en de vragen per hoofdstuk 3 keer overlopen. En dan telkens ‘s avonds proefexamens ad random hier gemaakt, tot ik telkens minstens 47/50 had. Op het forum werd er ook altijd zeer snel op mijn vragen geantwoord.
Dank jullie wel!

FORUM / woensdag 8 mei 2024 / Marie-Liese S. uit Holsbeek

RIJBEWIJS B – 49/50

Beste,
Ik heb zeer veel baat gehad aan jullie boek. Hoewel ik niet meer voldoende tijd had om de exacte leermethode te volgen heb ik wel binnen de tijd die volgens jullie nodig was om alles gezien te hebben mijn theorie-examen kunnen leren met behulp van jullie filmpjes, boek, oefenvragen en proefexamens! 49/50 op 06/05/2024.
Met vriendelijke groeten

FORUM / woensdag 8 mei 2024 / Sam vH. uit Lommel

RIJBEWIJS B – 50/50

Dit is oprecht de beste site. De lessen zijn heel duidelijk uitgelegd en echt makkelijk om te snappen via deze site. Zelfs de proefexamen op VAB zijn examen klopt niet eens, maar de oefenexamen op deze zijn oprecht 1op1. Ik raad iedereen deze site aan ik heb al een paar vrienden naar hier gestuurd en een tip van mij is luister naar wat ze zeggen op deze site ze willen echt dat je slaagt en dat je op de oefenexamens gemiddeld 47 moet halen klopt ook echt. Datum examen: 6 mei 2024. Resultaat: 50/50.

FORUM / woensdag 8 mei 2024 / Muhammet K. uit Hasselt

RIJBEWIJS B – 44/50

Jullie leermethode hielp mij enorm, de vragen waren heel representatief voor de vragen van het examen. Hierdoor behaalde ik een score van 44/50. Ik raad deze website zeker aan.

FORUM / woensdag 8 mei 2024 / Nerea D. uit Ternat

RIJBEWIJS AM – 37/40

Beste,
Mijn zoon, Alessandro T. studeerde met het handboek van de VAB. Het was onvolledig, waardoor hij de eerste keer buisde. Hij verloor zijn zelfvertrouwen, maar dankzij jullie leermethode slaagde hij op 2 mei met 37/40. Dank jullie wel.
Mvg

FORUM / woensdag 8 mei 2024 / Alessandro T.

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste,
Ik heb enorm veel bijgeleerd door jullie goede en toffe leermethode.
Ik ben geslaagd voor mijn theorie examen. Mijn behaalde score was 47/50.
Met vriendelijke groeten

FORUM / woensdag 8 mei 2024 / Jennifer G. uit Baasrode

RIJBEWIJS B – 48/50

Beste,
Ik vind de leermethode van gratisrijbewijsonline zeer nuttig doordat je direct nadat je de theorie hebt geleerd al vragen krijgt, waardoor je kan zien of je de theorie al begrijpt. Doordat ik gebruik heb gemaakt van de betaalde oefeningen ben ik geslaagd want zonder die extra oefeningen had ik het waarschijnlijk niet gehaald.
Ik ben van Overijse en ik behaalde 48/50.

FORUM / woensdag 8 mei 2024 / Thomas P. uit Overijse

RIJBEWIJS B – 46/50

Beste,
Mijn naam is Isaac R. uit Antwerpen en heb een theorie-examen (categorie B) in Deurne afgelegd. Dankzij deze site en het proefexamen ben ik geslaagd voor mijn theorie examen na minder dan 4 dagen te oefenen, met een 46/50. Dankzij de "bankcode" met de proefexamens van jullie site wist ik welke soort vragen ik kon verwachten. Na een fout was er heel goede uitleg, dit zorgde ervoor dat ik deze fouten niet opnieuw op het echte examen maak. Waarvoor hartelijk dank!
Met vriendelijke groeten,

FORUM / dinsdag 30 april 2024 / Isaac R. uit Antwerpen

RIJBEWIJS B – 50/50

Beste
Ik heb jullie website en boek gebruikt om te studeren voor mijn examen. Dankzij jullie superhandige leermethode heb ik een score van 50/50 behaald. Graag bedank ik jullie dus voor de uitgebreide en juiste informatie die jullie aanbieden. Bovendien komen jullie oefenexamens sterk overeen met het echte examen waardoor ik dat laatste heel vlot kon invullen!
Met vriendelijke groeten

FORUM / dinsdag 30 april 2024 / Jolien A. uit Pulderbos

RIJBEWIJS B – 43/50

Beste
Door jullie leermethode ben ik zeer goed voorbereid geweest op mijn theorie examen. Door de lessen , oefeningen , examens...
Het was een zeer positieve ervaring met jullie leermethode te werken!
Ik heb mijn examen afgelegd op 24/04/2024 en ik behaalde 43/50.
Nog eens bedankt voor de goede uitleg!
Met vriendelijke groeten

FORUM / dinsdag 30 april 2024 / Vince T. uit Nieuwerkerken

RIJBEWIJS B – 48/50

Hey ik ben Lowie G. 17 jaar uit Bekkevoort en ik heb mijn theorie examen afgelegd met een score van 48/50!
De website was super handig, duidelijk en de proefexamens waren doorslaggevend om te slagen van de eerste keer.

FORUM / dinsdag 30 april 2024 / Lowie G. uit Bekkevoort

RIJBEWIJS A – 45/50

Beste,
Dankzij jullie website ben ik geslaagd voor mijn theoretisch rijbewijs A en mijn score was 45/50.
Jullie methode was goed uitgelegd met praktische voorbeelden plus de oefen examens die ik kon maken waren een geweldig grote hulp!
Geweldig bedankt daarvoor!
Met vriendelijke groeten.

FORUM / dinsdag 30 april 2024 / Diederik D.R. uit Zottegem

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste,
Ik ben Alixe D.L. uit Affligem. Op 24 april legde ik mijn theoretisch rijbewijs af in Erembodegem en ik ben geslaagd! Dankzij jullie methode, behaalde ik een 47/50. Ik vond de leerstof heel overzichtelijk en logisch ingedeeld waardoor ik het studeren makkelijk kon inplannen! De oefeningen en proefexamens die beschikbaar waren, hebben mij perfect voorbereid op het daadwerkelijk examen. Ik heb jullie methode aangeraden aan al mijn vrienden die hun theoretisch examen binnenkort gaan afleggen! Dankuwel!
Met vriendelijke groeten,

FORUM / dinsdag 30 april 2024 / Alixe D.L. uit Affligem

RIJBEWIJS B – 45/50

Beste,
Ik ben geslaagd voor mijn theorie examen met 45 op 50 dankzij jullie website. Ik heb er 4 dagen over gedaan om alles grondig te bekijken en heb vandaag mijn examen in Deurne gedaan.
Met vriendelijke groeten

FORUM / dinsdag 30 april 2024 / Ellen-Laura V.

RIJBEWIJS B – 49/50

Beste,
Mijn naam is Sahra K. (gemeenten Houthalen)
Ik heb vorige woensdag uw leerpakket gekocht met de bank-code. Ik heb één week lang jullie oefeningen gemaakt op mijn computer. Dagelijks oefende ik 2 uur. Op bijna alle lessen haalde ik het maximum (ook op mijn proefexamens). Ik ben mijn theorie examen gaan afleggen (examencentrum Alken). Hoewel ik nerveus was heb ik 49/50 op mijn examen gehaald! Ik wil u zeer erg bedanken voor u goede oefen toetsen en proef examens. Het was zeker mijn geld waard.
MVG

FORUM / dinsdag 30 april 2024 / Sahra K, uit Houthalen

RIJBEWIJS B – 47/50

Dag
De leermethode van gratisrijbewijsonline is zeker een aanrader, want ik was geslaagd met een score van 47/50 voor mijn theoretisch examen. De lessen en de filmpjes waren heel helder en met de bijhorende oefeningen en de proefexamens kon ik mij op een grondige manier voorbereiden.
Met vriendelijke groeten

FORUM / dinsdag 30 april 2024 / Dolf D. uit Geluwe

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste,
Dankzij jullie lessen en oefenexamens ben ik van de eerste keer geslaagd voor mijn theorie! Ik legde mijn examen na 3 dagen studeren af en behaalde 47/50.

FORUM / dinsdag 30 april 2024 / Bryan D.C, uit Halle

RIJBEWIJS B – 45/50

Hallo,
Ik ben 24/4 mijn theorie examen gaan afleggen en ben geslaagd met 45/50!
Ik heb jullie leermethode gevolgd en dit werkte zeer goed! Ik ga het zeker aanraden aan kennissen!

FORUM / dinsdag 30 april 2024 / Emily V uit Hasselt

RIJBEWIJS B – 48/50

Door jullie webiste heb ik mij enorm goed kunnen voorbereiden op het theoretisch examen dat ik ben gaan afleggen in het examencentrum te Deurne.
Ik was geslaagd met 48 op 50.
Met vriendelijke groeten,

FORUM / dinsdag 30 april 2024 / Tom W. uit Brasschaat

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste,
Ik ben geslaagd voor mijn theorie-examen met 47/50 punten. Dankzij jullie leermethode ging het heel goed. Door de vele oefenexamens wist ik wat ik kon verwachten en kon ik de leerstof makkelijker leren.
Met vriendelijke groeten,

FORUM / dinsdag 30 april 2024 / Yasmine S. uit Zoutleeuw

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste,
Ik ben dankzij jullie video's, oefenvragen en oefenexamens op 19/4/2024 geslaagd voor mijn Theoretisch examen met 47/50. Zeker de oefenvragen en examens hebben veel geholpen.
Met Vriendelijke Groeten,

FORUM / dinsdag 30 april 2024 / Igor S. uit Berchem

RIJBEWIJS B – 46/50

Beste,
Dankzij jullie website die heel overzichtelijk is en de oefeningen telkens na elk hoofdstuk + het prefexamen ben ik geslaagd met 46 op 50. Ik raad jullie website zeker aan.
Groetjes,

FORUM / dinsdag 30 april 2024 / Fatima A. uit Anderlecht

RIJBEWIJS B – 43/50

Beste
Bij deze laat ik met vreugde weten dat ik geslaagd ben voor mijn theorie rij examen met 43 punten.
Ik ben heel tevreden over jullie site. De lessen waren goed ingedeeld. Samen met de oefeningen en examenvragen, was ik goed voorbereid voor het echte examen!
Met vriendelijke groeten

FORUM / dinsdag 30 april 2024 / Jolien U. uit Leuven

RIJBEWIJS B – 48/50

Beste
Dankzij jullie duidelijke filmpjes, bijhorende theorie en oefenvragen ben ik geslaagd voor mijn theoretisch rijexamen voor rijbewijs B.
De theorie was gemakkelijk te leren door de vele visuele voorbeelden en de vele oefenvragen en het proefexamen. Ik haalde 48/50.

FORUM / dinsdag 30 april 2024 / Veerle P. uit Mol

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste,
Door jullie methode te volgen ben ik van de eerste keer geslaagd met een 47/50.
Ik vind jullie boek zeer overzichtelijk en ook de oefeningen hielpen enorm.
Met vriendelijke groeten,

FORUM / dinsdag 30 april 2024 / Luna B. uit Ronse

RIJBEWIJS B – 45/50

Beste,
Mijn naam is Lien J. en ik woon in Schelle. Ik heb mijn theorie examen rijbewijs B gedaan met jullie leermethode en ik heb 45/50 behaald. Ik vond leren met jullie leermethode echt super fijn en heel gemakkelijk te gebruiken. Van deze manier van leren onthoud ikzelf veel meer en langer. Ik zou deze leermethode zeker aan iedereen aanraden!
Met vriendelijke groeten

FORUM / dinsdag 30 april 2024 / Lien J. uit Schelle

RIJBEWIJS A – 46/50

Beste,
Ik ben Diane D.P. en woon in Kessel (Nijlen). Ik ben geslaagd in het theoretisch examen voor een rijbewijs A. Jullie leermethode was heel duidelijk en gemakkelijk te volgen. Dat kon op mijn eigen tempo. Ik heb veel oefenexamens gedaan. Ik behaalde 46 punten op 50.
Groeten,

FORUM / dinsdag 30 april 2024 / Diane D.P. uit Kessel

RIJBEWIJS B – 45/50

Beste,
Ik ben Dereje G. en ben geslaagd voor de theorie examen met 45/50. Ik vind jullie methode een zeer goede, omdat ik eerst een andere website had gebruikt mijnrijbewijsB.be. Deze website gebruikte ik omdat de proefexamens daar gratis waren en bij jullie betalend. Maar de gratis proefexamens daar waren veel te gemakkelijk en niet zo random. En toen probeerde ik jullie website en zag meteen dat de vorige website in vergelijking met jullie veel slechter was. Bedankt voor alles!
Met vriendelijke groeten,

FORUM / maandag 22 april 2024 / Dereje G. uit Nazareth

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste,
Ik heb mijn theorie examen gedaan en ik ben geslaagd met een totale score van 47/50. In het begin toen ik jullie site zag dacht ik dat ik dit niet kon vetrouwen, maar ik besloot het een kans te geven. Mensen die niet geloven dat deze site werkt, die moeten mij geloven dit is 1 van de beste sites die je kan vinden om te oefenen. Bedankt gratisrijbewijsonline voor jullie hulp. Zonder jullie had ik dit zeker niet gehaald!
Met vriendelijke groeten,

FORUM / maandag 22 april 2024 / Vincent L. uit Herentals

RIJBEWIJS B – 46/50

Beste,
Dankzij deze site en het proefexamen ben ik geslaagd voor mijn theoretisch examen, met maar liefst 46 op 50.
Dankzij het proefexamen van jullie site wist ik welke soort vragen ik kon verwachten en kon ik leren uit mijn fouten. Na een fout was de uitleg zeer goed, dit zorgde ervoor dat ik deze fouten niet maakte op het echte examen. Waarvoor dank!
Met vriendelijke groeten,

FORUM / maandag 22 april 2024 / Eva X. uit Olen

RIJBEWIJS B – 45/50

Beste
Ik ben Marthe A. uit Brugge. Op het theorie-examen heb ik 45/50 behaald.
Jullie leermethode vond ik zeer gemakkelijk. Het is overzichtelijk om dat het alles deel per deel goed uitlegt. En de oefenexamens zijn echt goed!
Met vriendelijke groeten

FORUM / maandag 22 april 2024 / Marthe A. uit Brugge

RIJBEWIJS B – 48/50

Beste
Ik behaalde in Antwerpen mijn theoretisch rijbewijs, ik had een score van 48/50.
De leermethode is een goede voorbereiding op het effectieve examen en mooi opgedeeld in hoofdstukken, waardoor het plannen van het studeren makkelijker is.
Soms is het moeilijk om een bepaald onderwerp waar je even opnieuw naar wil kijken terug te vinden. Bv parkeren en stilstaan in een tunnel.
Met vriendelijke groeten

FORUM / maandag 22 april 2024 / Yellis VDK. uit Ekeren

RIJBEWIJS B – 45/50

Goede dag
Ik heb mijn examen afgelegd en ik ben geslaagd! 45/50 in de gemeente Kontich. ik vind jullie leermethode heel goed en duidelijk en zeker als je de boek bij koopt!
Mvg

FORUM / maandag 22 april 2024 / Ashot H. uit Kontich

RIJBEWIJS B – 47/50

Dankzij jullie leermethode ben ik vlot geslaagd voor het theorie-examen 47/50)
Ik zou de leermethode zeker aanbevelen aan anderen.

FORUM / maandag 22 april 2024 / Milan S. uit Lommel

RIJBEWIJS B – 46/50

Hey,
Ik wil jullie heel erg bedanken. Dankzij jullie online methode heb ik 46/50 behaald voor mijn theorie examen! Ik ben super blij en vind jullie methode heel handig ik raad het iedereen aan die zijn theorie examen wil studeren op goede en makkelijke manier. Alles wordt goed en duidelijk uitgelegd.
Met vriendelijke groet

FORUM / maandag 22 april 2024 / Soraya R. uit Machelen

RIJBEWIJS B – 44/50

Beste meneer,
ik ben Ines V.H. en ik woon in Oostende. Ik behaalde 44/50 op het theoretisch examen voor het rijbewijs B.
Dankzij het overzichtelijke theorieboek in combinatie met de handige website en filmpjes, leerde ik de theorie op 2 dagen uit het hoofd. Aan de hand van de gerichte en waarheidsgetrouwe vragen en proefexamens was ik voldoende voorbereid voor het examen, zo blijkt uit mijn behaalde score. Dankjewel!
Met vriendelijke groeten,

FORUM / maandag 22 april 2024 / Ines V.H. uit Oostende

RIJBEWIJS B – 49/50

Beste
Mijn naam is Aneesa I en ik heb 49/50 gekregen voor mijn theorie examen in Roeselare.
De beste leermethode ever! zeer behulpzaam met filmpjes. Gelijkaardige vragen op het echte examen. Beste website om te oefenen.
met vriendelijke groeten

FORUM / maandag 15 april 2024 / Aneesa I.

RIJBEWIJS B – 44/50

Beste
Door jullie leermethode heb ik op 5 dagen mijn theorie behaald, zonder de filmpjes, het boek en al de oefeningen was me dit zeker niet gelukt! Het is heel aangenaam hoe alles rustig wordt uitgelegd en meerdere keren wordt herhaald, zo blijft het zeker allemaal hangen. Jezelf klaarstomen voor je theorie examen is via jullie website zeker een grote aanrader!
Examen afgelegd op 8 april 2024 met 44/50.
Met vriendelijke groeten

FORUM / maandag 15 april 2024 / Romy T. uit Houthalen-Helchteren

RIJBEWIJS B – 46/50

Geachte mevrouw/meneer,
Mijn naam is Sakhi G. en ik woon in Oostende.
Ik geslaagd voor mijn theorie examen met 46/50. Ik heb alleen van jullie platform geleerd zonder een boek. Jullie leermethode is heel gemakkelijk en alles wordt duidelijk uitgelegd ik vond het leuk en hielp me om sneller te leren.
Hartlijke bedankt
Met vriendelijke groeten

FORUM / maandag 15 april 2024 / Sakhi G. uit Oostende

RIJBEWIJS B – 46/50

Punten: 46/50
Ik vond het een heel leuke ervaring en heb me heel snel kunnen voorbereiden voor het examen.

FORUM / maandag 15 april 2024 / Kristel N. uit Hoeselt

RIJBEWIJS B – 49/50

Beste
Ik ben geslaagd voor het theorie examen door de lessen en proefexamen van gratisrijbewijsonline.be. Ik behaalde 49/50. En ik heb de examen afgelegd in Kontich.
Mvg

FORUM / maandag 15 april 2024 / Yassin B. uit Kontich

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste,
Ik heb met jullie website gewerkt en ik ben geslaagd in 1 keer met 47/50.
De theorie wordt heel duidelijk uitgelegd.
Ik ben jullie erg dankbaar!

FORUM / maandag 15 april 2024 / Gabriela M. uit Eeklo

RIJBEWIJS B – 46/50

Beste,
De leermethode is perfect voor iemand met uitstelgedrag en die door alleen actief te oefenen kan leren.
Heb door de leermethode van jullie een 46/50 gehaald in de gemeente Geel
Met vriendelijke groeten

FORUM / maandag 15 april 2024 / Vanessa T.

RIJBEWIJS B – 45/50

Door vele vrienden werd mij jullie website aangeraden. Dankzij jullie ben ik vanaf de eerste keer geslaagd en ging ik vrijwel zonder stress naar het examen, ik behaalde 45/50.
Zeer mooie site die ook helemaal up-to-date is. Zeer overzichtelijk en duidelijk uitgelegd en oefenvragen en examens zoals in het echt.
Stijn V.

FORUM / maandag 15 april 2024 / Stijn V. uit Zonnebeke

RIJBEWIJS B – 46/50

Beste
Ik deed reeds vorig jaar (in april) al mijn theorie voor brommer klasse B (AM) bij jullie, hierbij was ik ook geslaagd 38/40. Vandaag deed ik ook mijn theorie examen voor de auto, ik haalde 46/50 in de eerste keer! Jullie filmpjes maken alles heel duidelijk en je kan heel veel oefenen. Ik heb gebruik gemaakt van het boek, de filmpjes en de oefenvragen en examens adhv de code.
Mvg

FORUM / maandag 15 april 2024 / Stien V. uit Deerlijk

RIJBEWIJS B – 47/50

Hallo,
Ik ben Miina uit Tervuren (3080) en ik ben geslaagd van mijn theorie examen met een 47/50. Dit is 100 procent door jullie boek en de website waarmee ik geoefend heb. Vooral de oefeningen hebben me echt geholpen.
Bedankt!
Met vriendelijke groeten,

FORUM / maandag 8 april 2024 / Miina M. uit Tervuren

RIJBEWIJS B – 50/50

Beste
Ik vind jullie methode zeer goed. Alles wordt meermaals herhaald over de hoofdstukken heen en door de filmpjes, het boek en de oefeningen. Ik heb op korte tijd heel veel theorie kunnen opslaan in mijn geheugen, waardoor ik in één keer geslaagd ben voor mijn theorie examen. Resultaat: 50/50!
Mvg

FORUM / maandag 8 april 2024 / Katelijn D. uit Beernem

HERSTELEXAMEN B – 44/50

Evert V. uit 8840 Westrozebeke: 44/50.
Ervaring:
Na het te snel willen afleggen van mijn eerste theorie examen heb ik via jullie site het proefexamen pakket gekocht en voelde dat het dit maal veel beter ging om op alle vragen te antwoorden en vaak gelijkaardige keuzes toch snel het juiste antwoord te vinden. Hartelijk dank voor jullie inzet om deze site zo goed te voorzien van tips en uitleg !
Dit gaat over een heraflegging van mijn theoretisch en praktisch examen (rijd reeds 8 jaar met eigen wagen en rijbewijs)
Nu dinsdag zal ik mijn praktisch examen afleggen. Hopelijks kan ik deze cd-rom nog eens doornemen en alles goed bestuderen wat er zoal bijgekomen is op het praktisch examen.
Mvg

FORUM / maandag 8 april 2024 / Evert V. uit Westrozebeke

RIJBEWIJS B – 46/50

Beste,
Door jullie site ben ik geslaagd voor mijn theorie examen! De filmpjes, ezelsbruggetjes en examenvragen hebben mij doen slagen! Jullie hebben een hele goede leermethode!
Ik heb mijn examen afgelegd op 29/03/2024 te Aalst en behaalde 46 op 50.
Met vriendelijke groeten,

FORUM / maandag 8 april 2024 / Nolan G.

HERSTELEXAMEN B – 45/50

Beste,
Ik ben op jullie site terecht gekomen na een eerste falen op een herstelexamen rijbewijs B (35/40).
Daarna jullie vragen ('proefexamens) geprobeerd, geleerd uit de fouten daar en zo ging mijn score meteen 10 punten hoger. Examen vandaag: 45/50 zonder zware overtreding.
Dus 't zal wel zijn, 't was een korte pijn op die manier, voor alle duidelijkheid hier (gratisrijbewijsonline.be
Super leermethode alvast.

FORUM / maandag 8 april 2024 / Johnny B.

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste,
Ik ben geslaagd voor mijn theorie-examen met 47/50 punten. Dankzij deze leermethode ging het heel goed. Door de vele oefenexamens wist ik wat ik kon verwachten en kon ik de leerstof makkelijker leren.
Met vriendelijke groet,

FORUM / maandag 8 april 2024 / Anne-Constance G. uit Bree

RIJBEWIJS A – 46/50

Ik ben geslaagd voor A met 46/50 op mijn eerste keer proberen. Ik vind jullie manier van leren heel goed heb mijn auto B en camion C ook gehaald door jullie site ben heel tevreden.

FORUM / maandag 8 april 2024 / Kevin B.

RIJBEWIJS B – 44/50

Beste
Ik ben zeer dankbaar dat ik jullie website heb gevonden want het was up to-date een zeer duidelijk...Ik ben geslaagd voor mijn theorie examen, ik behaalde 44/50.
Met vriendelijke groeten

FORUM / maandag 8 april 2024 / Christabel A.

RIJBEWIJS B – 44/50

Beste,
Ik heb 44/50 op mijn theorie-examen B gescoord dankzij jullie studiemethode. De hoeveelheid oefenvragen en examens voor de prijs is indrukwekkend. De videos legde alles perfect uit waardoor ik dat beter begreep.
Mvg.

FORUM / maandag 8 april 2024 / Hassan R. uit Antwerpen

RIJBEWIJS B – 48/50

Beste
Ik ben geslaagd voor mijn theorie rijbewijs examen en had 48/50. Ik ben zeer tevreden van jullie website! Na het ontdekken van deze site ging alles heel duidelijk en vlot. Bedankt!

FORUM / vrijdag 29 maart 2024 / Qian S. uit Tongeren

RIJBEWIJS B – 46/50

Uw leermethode is zeer behulpzaam en praktisch; het is super aan te bevelen en het bevat veel informatie die ook effectief in de examens komt.
Ik heb mijn examen afgelegd in Asse op 15 maart 2024 en ik had 46/50 .

FORUM / vrijdag 29 maart 2024 / Edith Gabriela T. uit Wieze

RIJBEWIJS B – 49/50

Beste,
Ik ben geslaagd voor mijn theorie examen!! Ik heb het examen op 13 / 03 / 2024 afgelegd. Dankzij deze geweldige leermethode heb ik 49 / 50 gehaald op mijn examen. De filmpjes en de proefexamens hebben me daarbij heel erg geholpen. (Ik woon in de gemeente Kapellen)
Met Vriendelijke groeten

FORUM / vrijdag 29 maart 2024 / Fay V. uit Kapellen

RIJBEWIJS B – 46/50

Naam : Mohamed A.
Gemeente : Jette Brussel
Punten : 46/50
Na eerst 2 keer niet geslaagd te zijn ben ik nu voor mijn derde keer wel geslaagd dankzij jullie website. Echt een aanrader voor iedereen.

FORUM / vrijdag 29 maart 2024 / Mohamed A. uit Jette

RIJBEWIJS B – 50/50

Goedemiddag,
Ik heb mijn theoretisch examen afgelegd. Jullie leermethode vond ik super, aangezien ik 50/50 haalde.
Vriendelijke groeten

FORUM / vrijdag 29 maart 2024 / Anne G. uit Zedelgem

DRIVING LICENCE B – 43/50

Name: Zaidi S.
Municipalty: Berchem.
Points: 43/50
Very good and easy to learn driving license

FORUM / vrijdag 29 maart 2024 / Zaidi S. uit Berchem

RIJBEWIJS B – 48/50

Thomas W. 1770 liedekerke.
Ik heb alleen met jullie website gewerkt en ik ben geslaagd in 1 keer met 46/50. Ik ben jullie echt dankbaar.

FORUM / vrijdag 29 maart 2024 / Thomas W. uit Liedekerke

RIJBEWIJS B – 45/50

Beste,
Ik heb via jullie site de theorie geleerd, de oefenvragen paar keer gemaakt en heel veel jullie examenvragen geoefend.
Dankzij jullie ben ik geslaagd voor mijn theorie op 19 maart 2024 met een score van 45 op 50.
Heel erg bedankt voor jullie tactiek!

FORUM / vrijdag 29 maart 2024 / Sylvie V. uit Nieuwpoort

RIJBEWIJS B – 48/50

Beste,
Door gratisrijbewijsonline ben ik geslaagd met 48 punten. Ik raad het iedereen aan.

FORUM / vrijdag 29 maart 2024 / Glenn D. uit Tienen

RIJBEWIJS B – 44/50

Hallo!
Ik ben met niet veel moeite geslaagd met 44/50 op mijn theoretisch rijexamen (eerste keer!) dankzij jullie leermethode. De vragen op jullie site waren evenwaardig aan de vragen op het examen, zeker in vergelijking met andere sites waar de vragen er totaal niet op leken. Met 6 euro te betalen kon ik 8 dagen de vragen met code gebruiken en die zijn fantastisch. Ik voelde me goed voorbereid en de enige stress die ik had was de stress om minder te scoren dan mijn maten (jammer genoeg heb ik wel minder gescoord, maar wie boeit uiteindelijk ;) ). Zeer tevreden, ook van het handboek die bij de site hoorde. Overzichtelijk en goed opgedeeld.
Met veel groeten

FORUM / vrijdag 29 maart 2024 / Pieter B. uit Torhout

RIJBEWIJS B – 46/50

Beste,
Ik wil jullie hartelijk bedanken! Dankzij jullie ben ik geslaagd voor mijn theorie-examen rijbewijs B met een score van 46/50. Jullie leermethode is echt uitstekend en zeer nuttig. De proefexamens komen goed overeen met het daadwerkelijke examen. Ik zal deze site zeker aan anderen aanraden!
Met vriendelijke groeten

FORUM / vrijdag 29 maart 2024 / Ozlem I uit Antwerpen

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste,
Ik scoorde 47/50 op mijn theorie-examen B dankzij jullie studiemethode. De hoeveelheid oefenvragen en examens voor de prijs is indrukwekkend.
Pluspunt: recente wijzigingen in de theorie worden duidelijk in rood aangegeven, wat verzekert dat jullie info up-to-date is.
Vriendelijke groeten,

FORUM / maandag 18 maart 2024 / Floris V.N. uit Heist-op-den-Berg

RIJBEWIJS B – 42/50

Beste
Ik ben geslaagd met theorie exam. De datum dat ik examen heb afgelegd:15/03/2024. Mijn punten: 42/50.
Ik vind jullie boek zeer goed en duidelijk om te studeren. De extra vragen van lessen en proefexamen vragen hebben me zeker geholpen om te slagen.
Met vriendelijke groeten

FORUM / maandag 18 maart 2024 / Ruixue Z. uit Maasmechelen

RIJBEWIJS B – 50/50

Geachte,
Ik wil u laten weten dat ik het examen met volle score, 50 op 50, heb behaald bij het examencentrum in Haasrode. Zie bewijs in bijlage.
Uw leermethode was echt behulpzaam. Ik dacht dat zoveel detail niet belangrijk zou zijn, maar dat was het wel degelijk.
Met vriendelijke groet,

FORUM / maandag 18 maart 2024 / Mustafa O. uit Kessel-Lo

RIJBEWIJS B – 45/50

Beste,
Ik deed op 11/3 het theorie examen rijbewijs B en ben geslaagd met 45/50. Eerst studeerde ik het boek, maar dat bleek niet voldoende te zijn als ik de oefenvragen invulde.
Door jullie website kon ik grondiger en concreter de theorie leren en toepassen.
Het zeer ruime aanbod van vragen hielp mij zeker om de leerstof goed vast te zetten in mijn hoofd.

Mvg,

FORUM / maandag 18 maart 2024 / Sanne W. uit Hoboken

RIJBEWIJS B – 49/50

Beste
Ik ben geslaagd voor mijn theoretisch examen B. Ik vind de leermethode zeer goed want door het bekijken van het filmpje en het daarna nog eens te lezen onthoud je alles heel goed en begrijp je alles heel goed. Mijn resultaat was 49/50. Ik heb mijn examen op 6/03/2024 gehaald. Ik woon in Halle en heb het examen afgelegd in Asse.
Met vriendelijke groeten

FORUM / maandag 18 maart 2024 / Ilias T. uit Halle

RIJBEWIJS B – 46/50

Beste
Ik heb jullie handboek gebruikt om te leren voor het theorie-examen en ik vond het een heel goede leermethode. Ik ben dan ook voor de eerste keer geslaagd met een score van 46/50.
Met vriendelijke groeten

FORUM / maandag 18 maart 2024 / Daan S. uit Hasselt

RIJBEWIJS B – 45/50

Beste,
Ik ben geslaagd voor mijn theorie examen b en moet jullie bedanken voor de leuke en efficiënte manier van leren (45/50).
Ik ben op mijn eerste keer geslaagd en had zeker minder stress omdat ik wist dat de oefeningen mij goed hadden voorbereid.
De oefeningen en video`s waren zeer duidelijk en het beste van al er zit geen nonsens wat toch niet op het examen zou komen,
De oefen examens hebben ook goed geholpen met het helpen bij het oefenen en elke fout was duidelijk uitgelegd.
Zeker een aanrader voor al mijn vrienden die het theorie-examen nog moeten afleggen.
grts

FORUM / maandag 18 maart 2024 / Kajus B. uit Nieuwerkerken

RIJBEWIJS B – 48/50

Dankzij aan https://www.gratisrijbewijsonline.be/ ben ik geslaagd voor mijn theoretisch rijbewijs met een score van 48/50. Ik heb de Alles-code gebruikt om de proeftoetsen en examens te krijgen.

FORUM / zondag 17 maart 2024 / Yusuf

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste,
Ik ben dankzij jullie website en tips geslaagd voor mijn theorie examen met een score van 47/50.
Met vriendelijke groeten,

FORUM / zondag 17 maart 2024 / Imani N.

RIJBEWIJS B – 46/50

Beste meneer, mevrouw,
Ik had op 05/03/2024 mijn theorie rijbewijs b examen afgelegd bij de examencentrum te Brugge. Ik behaalde 46/50. Ik vond de www.gratisrijbewijsonline.be een handige methode om voor te bereiden voor de examen.
Met vriendelijke groeten,

FORUM / zondag 17 maart 2024 / Randeep S. uit Knokke-heist

RIJBEWIJS B – 48/50

Beste meneer, mevrouw,
Ik ben geslaagd voor mijn theorie examen! Ik heb de eerste dag de theorie en bijhorende oefeningen gedaan, de tweede dag ook theorie en bijhorende oefeningen gedaan. De derde dag heb ik de rest van de theorie gedaan + bijhorende oefeningen. Ik heb elke oefening 4x gemaakt en ik heb heel veel proefexamens gemaakt in de resterende 3 dagen. Ik behaalde 48/50.

FORUM / zondag 17 maart 2024 / Isaura A. uit Poperinge

RIJBEWIJS B – 47/50

Hallo,
Ik vond jullie manier van leren erg goed, de theorie wordt heel duidelijk uitgelegd. Dankzij jullie kon ik gemakkelijk slagen voor mijn examen met 47/50.
Met vriendelijke groeten

FORUM / zondag 17 maart 2024 / Stefania C. uit Bredene

RIJBEWIJS B – 46/50

Beste,
De leermethode met de combinatie van het boek, online lessen, en vragen/proefexamens biedt veel zelfzekerheid.
Ik kan iedereen die het examen wilt gaan afleggen aanraden om deze te volgen
, en voldoende aandachtig de stof door te nemen, totdat ze voor een aantal proefexamens consequent geslaagd zijn.
De online lessen in het bijzonder lijken goed up-to-date te zijn, en herhalen verder nog eens wat er in het boek staat, wat ik een goed concept vind.
Score: 46/50

FORUM / zondag 17 maart 2024 / Yves D.

RIJBEWIJS B – 44/50

Hallo, ik ben Kondo Morris. Gemeente Heverlee, LEUVEN
Theorie-examen in Haasrode
Dankzij jullie website heb ik 44/50 punten. Jullie website heeft me veel geholpen. na mijn theorie lessen met rijschool was ik bang voor het examen omdat ik geen genoeg kennis had omwille van de taal. ik ben engelstalige toch heb ik die risico genomen om the lessen in het Nedrelands te volgen en toen ontdekte ik dat er gratis theorielessen zijn met code was het gemakkelijker om te begrijpen met de filmpjes en meer uitlegging.

FORUM / zondag 17 maart 2024 / Kondo M. uit Heverlee

RIJBEWIJS B – 48/50

Beste ,
Ik heb op 04/03/2024 mijn examen afgelegd en meteen 48/50 gehaald door jullie site. Dit is een topsite om perfect te slagen en alles goed te kunnen leren, geen betere site of dit heb je!
Mvg

FORUM / zondag 17 maart 2024 / Delphine P. uit Gistel

RIJBEWIJS B – 44/50

Beste,
Ik heb 2 weken geleden mijn theorie examen gehaald in Brugge door gebruik te maken van jullie theorie boek en dan alle oefeningen te maken en voorbeeldexamens. Bedankt, want dit maakt het allemaal een stuk leuker om te doen! Zonder dit was het niet zo gemakkelijk en bij mijn eerste poging gelukt. Door 6 lichte fouten te maken had ik 44/50. Jullie leermethode is TOP!
Met vriendelijke groeten,

FORUM / zondag 17 maart 2024 / Luca V.

RIJBEWIJS B – 48/50

Beste,
Dankzij jullie site en proefexamens, ben ik van de eerste keer geslaagd voor mijn theorie examen rijbewijs B met een score van 48/50! Jullie site is de ideale leermethode, goed gestructureerd en veel beter als "https://www.mijnrijbewijsB.be" van VSV.
Ik heb me er drie dagen aangezet, voornamelijk proefexamens gemaakt en kon met vertrouwen naar het examen.
Met vriendelijke groeten

FORUM / donderdag 7 maart 2024 / Marie C. uit Malderen

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste,
Ik ben geslaagd voor het theoretisch rijexamen. Ik heb dit zelfstandig kunnen doen dankzij het boek en het leerplatform met de theorie, de oefeningen en de proefexamens die voorzien waren met de code. Het is een zeer goede methode en de oefeningen zijn soms ook wel moeilijker dan op het examen zelf wat een heel goede voorbereiding is. Ik heb dit leermateriaal aangeraden gekregen en ben zeker tevreden!
Ik ben echter meer teleurgesteld van het ECHTE examen omdat er soms zo'n onduidelijke foto's werden gegeven waardoor je dus sneller een fout kan maken.
Datum rijexamen: 01/03/2024, examencentrum Kontich. Score: 47/50.
Bedankt voor het beschikbaar stellen van het leermateriaal!
Met vriendelijke groeten,

FORUM / donderdag 7 maart 2024 / Maarten V.W. uit Edegem

RIJBEWIJS B – 44/50

Ik ben Ella M. en woon in Veurne en ben 29/2 geslaagd voor mijn tweede keer afleggen van het theorie rijbewijs B. Punten: 44/50.
Ik had het examen al eens gedaan maar zonder deze site en nu ik deze site heb ontdekt ging het veel vlotter en minder stressvol!

FORUM / donderdag 7 maart 2024 / Ella M. uit Veurne

Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken en om jouw voorkeuren op te slaan. Door op "Alle cookies accepteren" te klikken ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals omschreven in ons cookiebeleid.

Alle cookies accepteren Alleen noodzakelijke cookies