Reacties van anderen

Duizenden anderen gingen je voor

RIJBEWIJS B – 44/50

Beste
Op 31/08/2021 ben ik geslaagd voor theorie examen met 44/50 na eerste keer dankzij jullie site. Jullie site heeft mij enorm geholpen door de oefenexamens was ik ook helemaal voorbereid op het echte examen.
Met vriendelijke groeten,

FORUM / donderdag 9 september 2021 / Zaina N. uit Herent

RIJBEWIJS B – 48/50

Beste Gratisrijbewijsonline.
Ik heb door jullie site zeer veel geleerd en door dit heb ik jullie site aan verschillende vrienden aanbevolen. Ik vind de leermethode zeer aangenaam om te leren. De video's plus de uitleg zijn gewoon perfect. Dank jullie voor een stressloos theorie examen (48/50).
Met vriendelijke groeten.

FORUM / donderdag 9 september 2021 / Jelco P. uit Kampenhout

RIJBEWIJS B – 50/50

Beste
Yes ik ben geslaagd dankzij jullie en behaalde een 50/50. Jullie leermethode is een echte aanrader voor iedereen!

FORUM / donderdag 9 september 2021 / Lauren D. uit Tildonk

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste,
Dankzij jullie zeer overzichtelijke website en boek, ben ik 1/9 geslaagd voor mijn theorie. Punten 47/50.
Als ik op andere sites proefexamens ging maken, viel mij op dat er minder variatie zit in de vragen dan bij jullie.
Met vriendelijke groeten

FORUM / donderdag 9 september 2021 / Merlijn D.M. uit Lebbeke

RIJBEWIJS B – 47/50

Hallo,
De leermethode van jullie site is echt top! Ik heb op een kleine week alles geleerd en via jullie proefexamens heb ik me enorm goed kunnen voorbereiden, en was direct geslaagd!
Ik heb mijn examen afgelegd op 30/08/2021 en behaalde 47/50.
MVG

FORUM / donderdag 9 september 2021 / Quinten K. uit Eindhout

RIJBEWIJS B – 47/50

Hey,
door deze site te gebruiken ben ik met gemak geslaagd voor het theorie examen. Zeer goede uitleg bij de filmpjes en makkelijk met directe oefenvragen. Ik had een score van 47/50.

FORUM / donderdag 9 september 2021 / Arthur D.C. uit Flobecq

RIJBEWIJS B – 46/50

Beste,
02/09 ben ik geslaagd dankzij jullie pnt 46/50.
jullie site heeft echt wonderen gedaan op een korte tijd.
Mvg,

FORUM / donderdag 9 september 2021 / Rachhel M. uit Maaseik

RIJBEWIJS B – 45/50

Beste
Ik ben Gina V. en ik heb de site doorgekregen van een familielid en ben hier op beginnen oefenen. Ik heb eerst alle filmpjes en daarna de tekst gelezen en op het einde alle oefenvragen gemaakt. Ik heb meerdere examens geoefend zodat ik verschillende vragen kreeg. Door de afwisseling van vragen is het mij gelukt. Het is een superhandige methode die zeker werkt. Ik heb dit al door verteld aan vrienden die ook examen gaan doen. Ik heb het examen gemaakt en haalde 45 op 50 en dit was in Deinze.

FORUM / donderdag 9 september 2021 / Gina V. uit Deinzee

RIJBEWIJS B – 48/50

Beste gratisrijbewijsonline
Ik deed mijn theoretisch rijexamen voor de tweede keer en ben dankzij jullie site geslaagd! De eerste keer studeerde ik via een andere site, waarbij ik niet slaagde. Daarna heb ik alles opnieuw gestudeerd met jullie site en ik behaalde 48/50! Enorm hard bedankt, jullie hebben me echt geholpen. Ik vind de site echt een heel goed hulpmiddel!
Met vriendelijke groeten.

FORUM / donderdag 9 september 2021 / Emma A. uit Turnhout

RIJBEWIJS B – 46/50

Beste,
Ik, Jitske V.T. heb op 23/8/2021 mijn theorie examen B afgelegd. Ik had 46/50 en dit komt dankzij jullie site. Gratis Rijbewijs Online heeft mij enorm hard geholpen en de manier van studeren werkte voor mij enorm hard. Ik woon in Aartselaar en heb mijn examen in Kontich afgelegd.
Met Vriendelijke Groeten

FORUM / donderdag 9 september 2021 / Jitske V.T.

RIJBEWIJS B – 46/50

Beste
Ik heb mijn theorie examen afgelegd in examencentra kontich . En ik ben geslaagd ( 46/50 ). Ik vind jullie methode geweldig . Ik ben heel blij dat ik op julie website heb geoefend . Bovendien is het proefexamen hetzelfde niveau als het examen waardoor ik heel goed voorbereid ben .
Ik zal julie website aan iedereen aanraden en promoten.
Ik ben Karmina H. en woon te keerbergen.

FORUM / donderdag 9 september 2021 / Karmina uit Keerbergen

RIJBEWIJS B – 49/50

Geachte,
ik ben geslaagd voor theorie auto met 49/50 na eerste keer dankzij jullie site.
Jullie manier van werken met na elke hoofdstuk oefenvragen was voor mij de beste methode.
mvg

FORUM / zaterdag 4 september 2021 / Julie V.D. uit Merchtem

RIJBEWIJS B – 48/50

Beste
31/08/2021 heb ik mijn theorie examen met succes afgelegd en behaalde ik 48/50. Jullie website heeft me erg geholpen hierbij jullie filmpjes over de leerstof. De vragen op de proefexamens die jullie aanbieden beantwoorden aan de vragen die je krijgt op het echte examen. Dit is een grote hulp, en zo weet je op voorhand aan wat voor soort vragen je je kan verwachten op het examen zelf.
Met vriendelijke groeten

FORUM / zaterdag 4 september 2021 / Julie R.

RIJBEWIJS A – 46/50

Beste,
Graag wil ik jullie nog even bedanken. Dankzij jullie website is het me vanaf de eerste poging gelukt om te slagen voor mijn theorie examen categorie A. Resultaat: 46 / 50.
Het soort examenvragen op jullie website zijn van dezelfde aard als het echte examen. Door het herhaaldelijk maken van de examenvragen op jullie website, was het echte examen best gemakkelijk!
Groetjes,

FORUM / zaterdag 4 september 2021 / Ruben V.D. uit Bree

RIJBEWIJS B – 47/50

Hallo daar,
Ik heb jullie theorieboek gebruikt om te studeren voor het theoretisch rijbewijs B en ben erg onder de indruk van de vlotte en toegankelijke manier waarop de materie werd uitgelegd. Door de vele afbeeldingen wordt je niet meteen ontmoedigd wanneer je het boek openslaat, waardoor de motivatie goed blijft. De oefeningen per hoofdstuk bieden volgens mij ook een echte meerwaarde. Zo wordt je kennis meteen getest en blijft die ook op peil. Zelf heb ik ook heel veel aan de proefexamens gehad. Ik heb ze keer op keer afgelegd, tot ik me zeker genoeg voelde om het examen te maken. Dat heb ik vandaag dan ook gedaan, en met succes! Bedankt, want zonder jullie leermethode was het me niet gelukt!
Met vriendelijke groeten,

FORUM / zaterdag 4 september 2021 / Sara K. uit Bissegem

RIJBEWIJS B – 42/50

Door jullie zeer informatieve site en duidelijke filmpjes heb ik mijn theorie-examen in één keer kunnen halen. P.unten: 42/50

FORUM / zaterdag 4 september 2021 / Emanuel A. uit Essen

RIJBEWIJS B – 49/50

Dankzij ‘Gratis rijbewijs online’ ben ik geslaagd voor het theorie rijexamen B met 49/50!
Het was een goede voorbereiding en soms is een filmpje toch wel handiger als een boek.
Door het proefexamen weet je al de vraagstelling en je leert er ook veel extra dingen dan met het boek aangezien ik het wel lees maar nooit niet echt in detail en zo zag ik toch hoe het werkt.
Ik ben blij dat mensen mij deze site hebben aangeraden.

FORUM / zaterdag 4 september 2021 / Geike A. uit Halle, Lembeek

RIJBEWIJS B – 48/50

Hallo!
Jullie site heeft mij enorm geholpen om de theorie van het rijden helemaal te begrijpen. Door de oefenexamens was ik ook helemaal voorbereid op het echte examen. Vandaag, 30 augustus, heb ik het examen met succes afgelegd. Ik had 48/50, en dit door jullie leermethode.

FORUM / zaterdag 4 september 2021 / Yasmin K. uit Deinze

RIJBEWIJS B – 43/50

Goedeavond,
Hierbij wil ik laten weten dat ik in een keer geslaagd ben voor mijn theorie examen met jullie methode!! Heb 30 augustus 2021 mijn theorie examen gedaan bij het examencentrum in Geel. B.ehaalde punten 43/50
Jullie leermethode is de beste ever!!!!! Door op deze manier te leren blijft je alles makkelijk onthouden en het blijft hangen. Ik zou jullie boek met site aan iedereen willen aanraden die nog zijn theorie moet gaan doen!

FORUM / zaterdag 4 september 2021 / Marten M. uit Herentals

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste,
Ik vond jullie methode met de filmpjes veel leuker dan in een boek te studeren heb ook veel proefexamens gemaakt. Datum examen 27/08/2021, score 47/50.
Met vriendelijke Groeten.

FORUM / zaterdag 4 september 2021 / Thibeau D. uit Heusden-Zolder

RIJBEWIJS B – 47/50

Hey!
Ik heb vandaag mijn theoretisch rijexamen afgelegd en ik ben er van de eerste keer vlot (47/50) door! Ik heb drie dagen de theorie met oefeningen doorgenomen via jullie handboek (ik het de 21ste editie gebruikt, van 2020). Daarna heb ik -ook via jullie site- een zevental proefexamens gemaakt (waarvan de resultaten in chronologische volgorde: 40/50, 43/50, 49/50, 49/50, 48/50, 46/50, 49/50). Dankjewel voor het leermateriaal, zowel de video's als het boek en de oefeningen!

Ik was eerlijk gezegd verbaasd hoeveel verkeersregels er eigenlijk wel zijn dus het was zeer aangenaam om dat op een gestructureerde manier te kunnen doen via jullie handboek. De afwisseling tussen de theorie krijgen en dan de oefeningen oplossen, maakte het leerproces voor me niet alleen een stuk effectiever maar ook aangenamer. De vragen op de site waren vrij representatief en volledig. Wat extra info voor de volledigheid: ik had maar twee vragen op het echte theoretische examen waarvan ik het gevoel had dat ik de info nog niet uitdrukkelijk had gezien in jullie handboek. Wat extra info voor de representativiteit: ik heb het gevoel dat de vragen op het echte theoretische examen vaak minder duidelijk waren (nl dat de situatie op de foto of afbeelding minder duidelijk was) dan de vragen van jullie site (voor de verduidelijking: ik vind het niet erg dat het zo is, het is goed naar mijn mening dat jullie nog duidelijker zijn).

Met opgetogen groetjes en een fijne week toegewenst,

FORUM / zaterdag 4 september 2021 / Arne D uit Rollegem

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste,
door jullie leermethode te gebruiken ben ik meteen voor de eerste keer geslaagd voor mijn theorie examen rijbewijs B! Punten: 47/50! De combinatie van het boek samen met de video's online zorgt er voor dat al de leerstof zeer duidelijk is.
Ook de oefenexamens en oefenvragen waren zeer representatief voor het echte examen en hebben me hard geholpen om te slagen.
Bedankt voor het aanbieden van al deze nuttige tools.
Mvg,

FORUM / zaterdag 4 september 2021 / Ale W. uit Grimbergen

RIJBEWIJS B – 46/50

Hoi,
Ik ben Janira A, en dankzij jullie website ben ik geslaagd met 46/50. De oefeningen en de proefexamens waren echt top, super duidelijk. Jullie leermethode is gewoon de beste. Ik had al geprobeerd met https://mijnrijbewijsb.flowsparks.com/ maar het was niet gelukt.
Dank jullie wel. Écht een aanrader.

FORUM / maandag 30 augustus 2021 / anira G.A. uit Deurne

RIJBEWIJS B – 45/50

Beste Gratis Rijbewijs Online,
Dankzij jullie leerplatform ben ik geslaagd voor mijn 2e theorietest op donderdag 26/08/2021. Ik behaalde de score 45/50. Jullie site is zeer goed en overzichtelijk opgebouwd waardoor het leren makkelijk was.
Jammer dat ik niet eerder van deze site geweten had. De eerste keer dat ik mijn theorietest aflegde gebruikte ik www.mijnrijbewijsb.be. Achteraf gezien was die site te onvolledig, zeker in vergelijking met Gratis Rijbewijs Online.
Ik ben heel tevreden. Al mijn vrienden die de theorietest nog moeten afleggen zullen zeker van jullie site horen!!!
Bedankt voor deze geweldige site

FORUM / zondag 29 augustus 2021 / Mariama D. uit Ledegem

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste,
Dankzij jullie website ben ik 27/8 geslaagd met 47/50 voor het examen rijbewijs B.
Jullie methode is superhandig!

FORUM / zondag 29 augustus 2021 / Hannelore P. uit Wilrijk

RIJBEWIJS B – 48/50

Ik heb de leerstof geleerd via deze site en ben examen gaan doen. Het examen verliep heel vlot en ik scoorde een goede 48 op 50! Gratis Rijbewijs Online is dus zeker aan te raden voor iedereen die zijn theoretisch examen wil gaan doen. Ik ga aan iedereen die het nodig heeft ook deze site aanraden. Ondertussen ben ik bezig met praktijklessen. Hopelijk vlot het praktijkexamen even goed als de theorie.

FORUM / zondag 29 augustus 2021 / Youssef E.H. uit Wilrijk

RIJBEWIJS B – 44/50

Hallo,
Mijn naam is Janne V, ik woon in Moorslede 8890 en behaalde 44/50 voor mijn theorie examen.
Ik vind de website echt heel goed en de filmpjes zijn duidelijk en zitten goed in elkaar. Ik raad deze website aan iedereen aan want ik was er in 1 keer door.

FORUM / zondag 29 augustus 2021 / Janne V. uit Moorslede

RIJBEWIJS B – 46/50

Hallo,
Ik ben geslaagd voor mijn theorie rijbewijs met een mooie 46/50. Ik heb mijn examen afgelegd te Wevelgem.
Ik vond het een duidelijk boek en goeie handige oefeningen, ook de filmpjes hebben mij heel veel geholpen!
Met vriendelijke groeten,

FORUM / zondag 29 augustus 2021 / Manoe M. uit Kuurne

RIJBEWIJS B – 48/50

Beste,
Ik Yana D. (17) , uit de gemeente Lebbeke heb mijn theorie examen gedaan in het centrum te Asse. Ik haalde 48/50 door jullie website. Ik heb het boek eerst grondig gelezen en herhaald en heb op 2 weken tijd de theorie geleerd om dit resultaat te behalen. Ik vond jullie proefexamen echt goed, soms waren sommige dingen niet zo duidelijk of stond er soms niet echt genoeg uitleg onder een antwoord, maar voor de rest vind ik jullie methode super ! Het forum vind ik zelf een goede methode.

FORUM / zondag 29 augustus 2021 / Yana D. uit Lebbeke

RIJBEWIJS B – 49/50

49/50 ! De grote hoeveelheid leerstof was zeer gemakkelijk en snel te leren dankzij de leermethode van Gratis Rijbewijs Online. Telkens oefeningen maken nadat je een les filmpje kijkt, zorgt er echt voor dat je de leerstof zonder problemen beheerst. Zonder deze website was dit mij nooit gelukt. Heel erg bedankt!

FORUM / zondag 29 augustus 2021 / Victoria D.B. uit Lochristi

RIJBEWIJS B – 42/50

Beste,
De meeste theorieboeken geven mij een opsomming van de borden, onduidelijke regels en veel te veel tekst. Ik gaf het dan ook heel vaak op.
Ik ben nu 22 jaar en zag jullie boek liggen in de Standaard Boekhandel. De besta aankoop van het jaar, als je het mij vraagt! Dankzij jullie boek én de duidelijke filmpjes slaagde ik in 1 keer voor het examen! Resultaat examen: 42/50. Bedankt.
Met Vriendelijke Groeten.

FORUM / zondag 29 augustus 2021 / Max D.M. uit Knokke-Heist

RIJBEWIJS B – 46/50

Ik heb mijn theoretisch examen afgelegd in Erembodegem, ik behaalde 46/50 voor het examen. Dit door jullie leermethode: de filmpjes geven je al heel veel informatie, de informatie wordt dan aangevuld door de tekst onderaan het filmpje die alles nog eens specifiek uitlegt. Zo herhaal je ook meteen de les, na de les te bekijken maakte ik meteen de oefeningen. Meestal haalde ik 90-100% hiervoor. Dit deed ik bij elke les en dan 2 dagen voor mijn theoretisch examen heb ik de oefenexamens gemaakt om zo de leerstof te herhalen. Er zijn genoeg verschillende vragen om uw kennis te testen op elk vlak als het gaat om te leren rijden. Dus dit vond ik zeer goed aan jullie methode, ook de lessen waren makkelijk te begrijpen en te studeren.
M.v.g.

FORUM / zondag 29 augustus 2021 / Lance R.

RIJBEWIJS B – 46/50

Beste,
Heel erg bedankt, door jullie ben ik geslaagd voor mijn theoretisch rijexamen. Ik vond jullie website heel gemakkelijk om te gebruiken.
Datum:26/8/2021. Moorsele examcentrum. Punten 46/50.
Met vriendelijke groeten,

FORUM / zondag 29 augustus 2021 / Kadie S. uit Wevelgem

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste
Ik ben geslaagd met een 47/50 op 27 augustus 2021 in Deurne( Antwerpen). Bedank voor de super fine cursus, handige site en oefenvragen.

FORUM / zaterdag 28 augustus 2021 / Pramila L. uit Kapellen

RIJBEWIJS B – 48/50

Beste,
Ik wil jullie bedanken voor de fantastische leermethode op jullie site. Eerst heb ik mijn theorie geleerd via het boek ‘Autorijden van A tot Z’, maar toen ik daarna de proefexamens op die site maakte merkte ik al snel dat de theorie niet echt bleef hangen.
Daarna ben ik op raad van vele vrienden naar de site van jullie handboek gegaan: https://rijbewijsb.gratisrijbewijsonline.be/ en heb de filmpjes en theorie daar geleerd en daarna nog proefexamens gemaakt en die gingen dan wel heel vlot!
De dag erna 24-08-2021 ging ik voor het echte examen in de gemeente Alken en behaalde een score van 48/50.
Een dikke merci!

FORUM / donderdag 26 augustus 2021 / Lina S.

RIJBEWIJS B – 50/50

Beste
Jullie leermethode heeft heel goed gewerkt! Ik behaalde namelijk op 25 augustus 50/50! Ik leerde uit het handboek, de lesfilmpjes en alle oefenvragen.
Vriendelijke groeten

FORUM / donderdag 26 augustus 2021 / Violeta D.V. uit Westmalle

RIJBEWIJS A – 47/50

Geslaagd theorie examen rijbewijs A. Examen 25 augustus 2021 en resultaat 47/50.
Ik vind de site heel goed en duidelijk.

FORUM / donderdag 26 augustus 2021 / Yentl C.

RIJBEWIJS B – 48/50

Ik ben geslaagd met een 48/50 en ben blij dat de oefenvragen van jullie website mij zo goed hebben voorbereid op het examen!

FORUM / donderdag 26 augustus 2021 / Sander C. uit Laakdal

RIJBEWIJS B – 46/50

Hallo
Met knikkende knieën fietste ik naar het theorie examen en met een bonzend hart stapte ik de zaal binnen om mijn test af te leggen. Ik wist dat ik goed voorbereid was, want de filmpjes van gratis rijbewijs online hadden mij zeer goed geholpen. Na een aantal stressvolle minuten was de ontlading groot, want ik was geslaagd! Examen afgelegd op 23/08/2021. Behaalde punten: 46/50.
Dankjewel voor jullie fijne cursus!
Met vriendelijke groeten

FORUM / donderdag 26 augustus 2021 / Ella M. uit Sint-Amandsberg

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste,
Bedankt voor de super site! Ik vond de oefenvragen super handig ter voorbereiding op het echte examen waardoor ik 25/8 met glans voor geslaagd was met 47/50.
Met vriendelijke groeten

FORUM / donderdag 26 augustus 2021 / Yuna V.M. uit Lokeren

RIJBEWIJS B – 44/50

Beste,
Ik heb mijn theorie examen voor het rijbewijs B in Geel afgelegd op maandag 16 augustuswedstrijd en met succes gehaald. 44/50 is mijn score. Jullie website en manier van studeren is echt perfect, als je alle stappen volgt , slaag je zeker. Ik raad iedereen aan deze website zeker te gebruiken.
Dank jullie wel!!
Vriendelijke groeten,

FORUM / donderdag 26 augustus 2021 / Gracielle G. uit Ravels

RIJBEWIJS B – 44/50

Beste,
Ik heb mijn theorie examen voor het rijbewijs B in Geel afgelegd op maandag 16 augustuswedstrijd en met succes gehaald. 44/50 is mijn score . Jullie website en manier van studeren is echt perfect, als je alle stappen volgt , slaag je zeker. Ik raad iedereen aan deze website zeker te gebruiken.
Dank jullie wel!!
Vriendelijke groeten,

FORUM / donderdag 26 augustus 2021 / Gracielle G. uit Ravels

RIJBEWIJS A – 45/50

Beste,
Ik ben geslaagd voor mijn theorie A (45/50), vandaar m’n mailtje.
Ik vind de site heel goed, perfect om te kunnen slagen dus!

FORUM / donderdag 26 augustus 2021 / Jolien Vd C. uit Ternat

RIJBEWIJS B – 48/50

Beste,
Ik vind dat jullie allerbeste methode voor het leren van de wegcode ontwikkeld hebben en daardoor heeft mij het geholpen. Ik heb examen afgelegd op vrijdag 19/08/2021 en ik ben geslaagd met 48 punten.
Mvg

FORUM / donderdag 26 augustus 2021 / Dalmar H. uit Antwerpen

RIJBEWIJS B – 46/50

Dag beste,
Ik ben 23/08/2021 geslaagd voor het theorie rijbewijs examen b. Het examen heb ik afgelegd in Sint-Denijs-Westrem en ik behaalde 46/50. Ik heb via het boek geleerd en de oefenvragen en oefenexamens gemaakt en heb geen klachten.
Met vriendelijke groeten

FORUM / woensdag 25 augustus 2021 / Ilyes K.

RIJBEWIJS B – 46/50

Beste,
Op dinsdag 10 augustus 2021 heb ik mijn voorlopig rijbewijs behaald te Deurne. Ik behaalde een 46/50 na een week voorbereiding m.b.v. jullie filmpjes en oefeningen. Ik vond de studiemethode zeer efficiënt en heb op korte termijn zeer veel bijgeleerd. De filmpjes waren een aantrekkelijke manier om de cursus te starten, de bijhorende tekst was volledig en duidelijk en de proefexamenvragen hielpen me heel goed met het onthouden van theorie.
Groetjes,

FORUM / woensdag 25 augustus 2021 / Linsey S. uit Wilrijk

RIJBEWIJS B – 43/50

Geachte,
Ik ben Ani S.H. en ik heb gebruik gemaakt van jullie site en oefenvragen, wat ik erg fijn vond! Dat heeft me erg gerustgesteld en geholpen. Op datum: 23/08 was het resultaat: 43/50.
Ik wil u nogmaals bedanken voor jullie geweldige site, ik zal dit zeker aan mensen die het nodig hebben aanraden! Hierbij stuur ik nog een bewijsje van mijn certificatie.
Met vriendelijke groet,
Naam: Ani S.H.
Datum: 23/08
Resultaat: 43/50

FORUM / woensdag 25 augustus 2021 / Ani S.H. uit Jette

RIJBEWIJS B – 49/50

Beste
Ik heb zowel www.mijnrijbewijsb.be als www.gratisrijbewijsonline.be gebruikt.
De instructiefilmpjes op jullie site hielpen mij alles beter te onthouden en te begrijpen. Ik heb de leermethode gebruikt die jullie voorstelden (namelijk eerst het filmpje kijken, daarna de les nog eens lezen en als laatste de oefenvragen oplossen). Ik ben dan ook dankzij jullie in één keer kunnen slagen.
Punten: 49/50 (afgelegd op 20/08/2021 te Brugge).
Mvg

FORUM / dinsdag 24 augustus 2021 / Emma V. uit Blankenberge

RIJBEWIJS B – 46/50

Beste,
Na een paar weken lezen en oefeningen vanuit het boek, had ik 20/8/21 het rijbewijs B examen in Deurne afgelegd
Dankzij de eenvoudig maar heel leerrijke methode van het boek, haalde ik een score van 46/50. Nu kan ik de volgende stap zetten.
Dank u wel.
Met vriendelijke groeten,

FORUM / dinsdag 24 augustus 2021 / Martin K.H. uit Lier

RIJBEWIJS B – 48/50

Beste,
Ik ben geslaagd met 48/50 voor mijn theorie examen en dat is allemaal dankzij jullie site. Ik vond deze super goed en alle video’s waren ook duidelijk en leerzaam. Door de proefexamens te maken heb ik ook veel bijgeleerd en onthouden voor het echte examen.
Met vriendelijke groeten.

FORUM / dinsdag 24 augustus 2021 / Anneline V. uit Schriek

RIJBEWIJS B – 46/50

Dag gratisrijbewijsonline,
Dankzij jullie site ben ik de eerste keer meteen geslaagd met een 46 op 50 (Examencentrum: Deurne).
Echt bedankt voor jullie site en dat jullie alles zo duidelijk, netjes en vooral gratis bij elkaar hebben gezet. Deze site is de beste voorbereiding voor het theorie examen, vind ik. Ik had eerst enkele weken de tijd genomen om alles zelf nog eens in een grote samenvatting te zetten en het goed door te nemen en nadien een code aan te kopen om alle proefexamens te kunnen maken. Aangezien het goed ging op de site, had ik ook voldoende vertrouwen voor het echt examen.

FORUM / dinsdag 24 augustus 2021 / Jina G.

RIJBEWIJS B – 43/50

Beste
Ik ben idris j. 18 jaar en ben direct geslaagd op mijn theorie examen dankzij jullie fantastische leermethode alles was duidelijk en gestructureerd.
Ik had op mijn examen 43/50 .
Ik zou graag deze cd krijgen zodat ik voldoende kennis krijg van het praktijk lessen en examen.
Vriendelijk groeten

FORUM / dinsdag 24 augustus 2021 / Idris J.

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste,
Ik vond de filmpjes bij de hoofdstukken zeer handig de theorie werd er mooi in uitgelegd. De vele oefeningen per hoofdstuk en de oefenexamens hebben me enorm geholpen. Ik heb op 17/08 mijn examen afgelegd en behaalde 47/50.

FORUM / dinsdag 24 augustus 2021 / Maud V.L. uit Brugge

DRIVING LICENCE B – 49/50

Dear Sir/Madam,
I passed on first try my theory exam category B, I received 49/50 points.
I find your learning method very good, and simple to follow. I really like how the teaching method is done in small and digestible chunks. Thank you!
Thank you!
Sincerely,

FORUM / dinsdag 24 augustus 2021 / Sebastian D.

RIJBEWIJS B – 45/50

Beste,
Veel vrienden hebben mij jullie website aangeraden en zeiden dat ze goede resultaten hadden. Ik heb eerst 2 dagen alle theorie bekeken en de belangrijkste zaken opgeschreven, daarna heb ik alle proef examens gemaakt. In totaal dus 3 dagen leren en ik behaalde 45/50. Supergoede en grondige leermethode! Bedankt voor zo’n goede website!

FORUM / dinsdag 24 augustus 2021 / Hannelore V. uit Kontich

RIJBEWIJS B – 45/50

Beste,
ik mijn theorie examen van de eerste keer gehaald in het examencentrum Erembodegem. 45/50.
Dit heb ik te danken aan jullie site en de leermethode die jullie aanraden. De lessen waren zeer overzichtelijk en duidelijk. Alsook alle bijhorende oefeningen en proefexamens. Zeker een aanrader!
Bedankt hiervoor!!
Mvg

FORUM / dinsdag 24 augustus 2021 / Renzo G.

RIJBEWIJS AM – 36/40

36/40. Zeer gebruiksvriendelijke website, een echte aanrader!
Mvg

FORUM / dinsdag 24 augustus 2021 / Pierre-Yves M. uit Bellegem

RIJBEWIJS B – 47/50

Geachte,
ik heb 47/50 behaald op mijn theorie examen met behulp van jullie overzichtelijke website. ik vond het leermethode zeer vlot en gemakkelijk gaan.
mvg

FORUM / dinsdag 24 augustus 2021 / Loris C. uit Leopoldsburg

RIJBEWIJS B – 48/50

Ik vond de leermethode super handig omdat je niet echt moest leren. Hierdoor heb ik het examen vlot gehaald. Punten: 48/50.

FORUM / dinsdag 24 augustus 2021 / Senne D.R. uit Wuustwezel

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste,
Via deze weg wil ik jullie laten weten dat ik vandaag, 18/08/2021, het theoretisch rijexamen B heb afgelegd in het examencentrum te Geel. Vol vreugde kwam ik het examencentrum buiten met een resultaat van 47/50.
Dankzij de theorie en filmpjes (waarbij vaak wordt uitgelegd hoe je de vragen best oplost), vele verschillende oefeningen en proefexamens voelt het examen eenvoudig en 'vertrouwd' aan. Bovendien kon ik tijdens het studeren terecht bij de mensen van het forum die zeer snel een duidelijk antwoord formuleerden.
Kortom zijn er eigenlijk geen woorden voor om jullie te bedanken om me te helpen mijn droom te doen uitkomen, want zonder jullie was ik nooit geslaagd.
In de verwachting dat het praktijkexamen zal lukken met het kleine boekje dat bij 'Theorie Rijbewijs B' is aangeschaft, het praktijkboek en veel oefening, wens ik jullie allen nog een fijne dag en veel succes bij de theorie.
Met vriendelijke groeten

FORUM / maandag 23 augustus 2021 / Sophie N.

RIJBEWIJS B – 48/50

Beste,
Ik ben 18/08/2021 geslaagd voor mijn theoriexamen (48/50). Ik heb het examen afgelegd in Deurne (Antwerpen)
De methode van de site was voor mij zeer efficiënt door de afwisseling van de verschillende methodes: filmpjes, tekst, foto's, voorbeeldvragen, proefexamens,

FORUM / vrijdag 20 augustus 2021 / Chloë F. uit Deurne

RIJBEWIJS B – 48/50

Ik ben supertevreden. Heb een ganse dag intensief theorie gestudeerd en alle oefeningen gemaakt en proefexamens gedaan en was er door met 48/50. Ik heb mijn theoretisch examen afgelegd in Roeselare.

FORUM / vrijdag 20 augustus 2021 / Liselotte V.W. uit Roeselare

RIJBEWIJS B – 50/50

Beste,
Ik ben geslaagd voor echte teorie-examen.
Ik vind jullie leermethode heel goed. Ik heb alles via jullie websait geleerd.
ik heb mijn examen op17/08/2021 afgelegd. Mijn punten is 50/50.
Bedankt.
Groetjes

FORUM / vrijdag 20 augustus 2021 / Lesia K. uit Hasselt

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste,
Jullie methode is zo opgesteld, dat; als ik dacht dat ik de structuur helemaal door had, kon ik ontdekken dat er nog meer structuur is in de leerstof om het overzichtelijk en duidelijk te houden. Met grote opluchting heb ik een 47/50 en heb het examen afgelegd in Deurne.
Ik heb het examen al eens afgelegd, maar was toen gefaald omdat ik op de foute website heb gestudeerd.
Grote dank voor jullie aanbod! Zeker een aanrader.

FORUM / vrijdag 20 augustus 2021 / Shira T. uit Antwerpen

RIJBEWIJS B – 48/50

Beste,
Ik vond het zeer aangenaam om me via jullie website voor te bereiden voor het theoretisch rijexamen.
Datum examen : 18/09/2021. Locatie examen : Deurne . core examen : 48/50.
Met vriendelijke groeten,

FORUM / vrijdag 20 augustus 2021 / Rinse D. uit Deurne

RIJBEWIJS B – 49/50

Beste
Heel erg bedankt, door jullie ben ik geslaagd in mijn theoretisch rijexamen! Ik vond jullie methode heel gemakkelijk om te gebruiken. De herhaling van filmpjes en het boek heeft mij echt heel hard geholpen. Het theorieboek was heel gestructureerd en zo dus ook eenvoudiger om wegwijs te geraken uit de vele leerstof. Daarbij waren ook de oefenvragen en het oefenvragen effectief.
Ik behaalde op 16 augustus 2021 met glans het theorie-examen met een score van 49/50.
Vriendelijke groeten

FORUM / vrijdag 20 augustus 2021 / Line V.G. uit Zottegem

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste,
Ik heb enkel door met de site gratisrijbewijsonline te studeren en alle oefenvragen te doen mijn theorie behaald. Punten: 47/50. De site en de hoofdstukken zijn allemaal zo duidelijk opgesteld en alles is makkelijk verstaanbaar uitgelegd.

FORUM / vrijdag 20 augustus 2021 / Salma E. uit Zwijndrecht

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste,
Ik ben een tijdje geleden geslaagd voor mijn theorie examen voor de auto. Score: 47/50I
Ik vond de leermethode geweldig, om dat de leerstof veel beter blijft handen bij mij als het wordt voorgelezen en er beelden bij zijn. De filmpjes waren dus top. Ik zal het iedereen die zijn rijbewijs wil halen aangeraden.
Vriendelijke groetjes,

FORUM / vrijdag 20 augustus 2021 / Meecy R. uit Schoten

RIJBEWIJS B – 44/50

Mijn naam is Robin H. Ik ben mijn theoretisch examen b op 16-08-2021 gaan afleggen in het examencentrum te Eeklo. Ik behaalde 44 op 50 op mijn examen. De studiemethode vond ik zeer interessant met de bijhorende oefenvragen en het boek zelf vond ik zeer overzichtelijk.
Met vriendelijke groeten,

FORUM / vrijdag 20 augustus 2021 / Robin H. uit Sleidinge

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste,
Ik heb meerdere leermethodes geprobeerd en met uw leermethode ben ik geslaagd (met 47/50). Examencentrum ASSE op 13/08/2021.
Spijtig genoeg kende ik uw site niet vooraleer ik begonnen was bij VAB. Waarschijnlijk was ik dan wel van de eerste keer geslaagd. Jullie filmpjes waren heel duidelijk en gaf visueel weer wat in het boek werd uitgelegd.
Met vriendelijke groeten

FORUM / donderdag 19 augustus 2021 / Yana B. uit Edingen

RIJBEWIJS B – 48/50

Punten : 48/50
leermethode : Héél duidelijke filmpjes en zeer goede oefenvragen per hoofdstuk. Ik heb het handboek aangekocht en heb de theorie geleerd zoals in de boek voorgeschreven. Dit ging zeer vlot en ik heb de leerstof en de oefeningen kunnen maken op 3 dagen tijd. Het is ook goed dat er af en toe op de site iets meer uitleg staat dan in het handboek (zoals extra filmpjes, voorbeelden of extra onderwerpen). Dit is nodig voor zaken die aangepast zijn na de druk van het boek maar ook om enkele zaken te verduidelijken
Met vriendelijke groeten,

FORUM / donderdag 19 augustus 2021 / Janneke G. uit Erpe-Mere

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste
Ik ben dankzij de lessen en oefenexamens van gratisrijbewijsonline geslaagd op mijn echt theorie-examen. Punten: 47/50.
Mening: Ik vond het zeer leuk dat er zowel filmpjes als schriftelijke theorie was. Hierdoor had je een leuke afwisseling bij het leren van de theorie. Nog een groot pluspunt was dat je bij de oefenvragen en examens altijd uitleg kreeg wanneer je de vraag fout had zo kon je deze lessen nog eens goed nalezen. Ik was dus zeer tevreden met jullie leermethode en zou het echt aanraden aan anderen!
Bedankt!
Vriendelijke groeten,

FORUM / donderdag 19 augustus 2021 / Ine H. uit Lummen

RIJBEWIJS B – xx/50

Beste,
16/8 ben ik geslaagd voor mijn theorie examen met 47/50. Ik ben uitermate tevreden van de site van gratis rijbewijs online. De bank code die toegang geeft tot duizenden vragen heeft me de laatste 4 dagen enorm geholpen. Ik zou dit ook ten sterkste aanbevelen aan anderen.
Veel dank
Met vriendelijke groeten

FORUM / donderdag 19 augustus 2021 / Aline S. uit Oudenburg

RIJBEWIJS B – 46/50

Leermethode van de site is zeer duidelijk. Op 12/08/2021 van de eerste keer geslaagd voor mijn theorie examen. Score : 46/50.
Robbe T.

FORUM / donderdag 19 augustus 2021 / Robbe T. uit Dilsen-Stokkem

RIJBEWIJS B – 44/50

Geachte,
Dank voor de goede online leermethode en ik was mooi geslaagd op het theorie examen dankzij jullie methode. Totaal 44/50.
Met vriendelijke groeten.

FORUM / donderdag 19 augustus 2021 / Viktoriia S. uit Stevoort

RIJBEWIJS B – 50/50

Geachte,
Het proefexamen heeft me enorm geholpen bij het behalen van mijn theoretisch rijbewijs, zonder deze oefeningen en proefexamens zou ik nooit zo goed gescoord hebben (50/50}. Echt super.

FORUM / donderdag 19 augustus 2021 / Joeri M. uit Moorsel

RIJBEWIJS B – 46/50

Hoi,
Ik ben Janira A, en dankzij jullie website ben ik geslaagd met 46/50. De oefeningen en de proefexamens waren echt top, super duidelijk. Jullie leermethode is gewoon de beste. Ik had al geprobeerd met een andere website maar het was niet gelukt. Dank jullie wel.
Écht een aanrader.

FORUM / donderdag 19 augustus 2021 / Janira A. uit Deurne

RIJBEWIJS B – 49/50

Hoi
Ik ben Jeroen V. , en ik ben dankzij jullie fantastische, fenomenale (ja, fenomenale) leermethode geslaagd voor mijn theorie-examen, een 49/50! Ik heb intensief gebruik gemaakt van jullie site, en het heeft dus geloond!
Groetjes

FORUM / donderdag 19 augustus 2021 / Jeroen V. uit Gingelom

RIJBEWIJS B – 48/50

Beste
Ik ben Evelien B, 25 jaar en woon te Merksem, Antwerpen.
Ik ben geslaagd op mijn theoretisch examen dankzij jullie site. Ik behaalde in 48/50.

FORUM / donderdag 19 augustus 2021 / Evelien B. uit Merksem

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste,
Ik had ook, zoals eerder werd aangehaald, eerst op die andere site geoefend www.mijnrijbewijsb.be (Daar heb je oefeningen met 360° rotatie,...)
Maar ik ben dus gefaald op het eerste examen, het examen was veel te moeilijk om af te leggen nadat ik de verkeersregels vanuit die site studeerde.
Maar het is blijkbaar niet het examen zelf dat moeilijk is, het is je leermethode dat dit bepaalt,
Een paar maanden later begon ik opnieuw te studeren voor het theorie-examen, maar dit keer op gratisrijbewijsonline.
Het examen voelde veel eenvoudiger aan; de vragen kwamen overeen met wat ik op deze site heb geleerd, en de vragen die deze site biedt.
Gelukkig ben ik gepasseerd (met een 47/50)
Kortom, ik ben dankbaar aan deze site

FORUM / donderdag 19 augustus 2021 / Shira2002

RIJBEWIJS B – 49/50

Ik heb op 9 augustus 2021 mijn theorie gehaald met 49/50!
Met behulp van de lessen, de vragen per categorie en vooral dankzij de proefexamens was het examen heel vergelijkbaar met wat ik verwachtte!

FORUM / vrijdag 13 augustus 2021 / Hanne P.

RIJBEWIJS B – 48/50

Beste,
Ik had eerst alleen geoefend op www.mijnrijbewijsb.be, aangezien dit van de overheid was dacht ik dat het voldoende zou zijn, Maar niet dus, ik was niet geslaagd.
Daarna op www.gratisrijbewijsonline.be terecht gekomen en geleerd volgens jullie methode. Op 11/08/2021 examen gedaan en geslaagd. Behaalde punten: 48/50
Daarom erg veel bedankt om zo een goede oefensite te hebben gemaakt.
Met vriendelijke groet

FORUM / vrijdag 13 augustus 2021 / Thomas H. uit Leopoldsburg

RIJBEWIJS B – 48/50

Beste mensen van examen gratisrijbewijsonline,
Score: 48/50 Datum: 10/08/2021
De site is uitstekend, direct, eenvoudig, gemakkelijk te begrijpen, zeer didactisch.
Hij is de beste van alle die ik heb beoordeeld,
ik heb geoefend en het resultaat is de goedkeuring van mijn test.
Bedankt!
Met vriendelijke groet,

FORUM / vrijdag 13 augustus 2021 / Mariela P. uit Kumtich

RIJBEWIJS B – 50/50

Beste,
Ik heb 10/8 mijn theorie voor de auto behaald mede dankzij jullie site. 50/50.
De dagen voor mijn examen heb ik als aanvulling op mijn boek constant proef examens gedaan. Bij elk proefexamen leerde ik uit mijn fouten.
Vriendelijke groeten.

FORUM / vrijdag 13 augustus 2021 / Rani V. uit Boechout

RIJBEWIJS B – 48/50

Beste,
Ik ben geslaagd voor mijn theoretisch rijbewijs examen dankzij jullie website/boek! Punten: 48/50!
Mening: Jullie boek en site heeft me enorm geholpen tijdens het leren voor mijn theoretisch rijbewijs. De uitleg was zeer duidelijk en de oefeningen per hoofdstuk waren gevarieerd en hebben me, in combinatie met het proefexamen, perfect voorbereid voor het echte examen. Hartelijk bedankt!
Met vriendelijke groeten

FORUM / vrijdag 13 augustus 2021 / Yasmine T. uit Anderlecht

RIJBEWIJS B – 44/50

Beste,
Ik vond het een zeer goede site en beveel hem zeker aan. Het was zeer handig om na iedere les de testjes af te leggen en op het laatste het proefexamen af te leggen. Zo heb je een zeer goed beeld van wat van je verwacht wordt.
Datum examen afgelegd: 09/08/21 te examencentrum Geel
Behaald resultaat: 44/50
Met vriendelijke groeten

FORUM / vrijdag 13 augustus 2021 / Chloë V. uit Heppen

RIJBEWIJS B – 49/50

Ik heb op 9 augustus 2021 mijn theorie gehaald met 49/50!
Met behulp van de lessen, de vragen per categorie en vooral dankzij de proefexamens was het examen heel vergelijkbaar met wat ik verwachtte!

FORUM / vrijdag 13 augustus 2021 / Hanne P.

RIJBEWIJS B – 44/50

k vind jullie leermethode perfect. Jullie tonen duidelijke foto's en de vragen zijn zeer goed geformuleerd!
Ik heb mijn examen afgelegd op 9/08/2021.
En ik heb een 44/50 gekregen.

FORUM / vrijdag 13 augustus 2021 / Vardanyan N. uit Mechelen

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste,
Dinsdag ben ik geslaagd voor mijn teoretisch examen in Sint-Denijs-Westrem met 47/50!
Ik vind jullie metode echt goed. Als buitenlander kon ik dit boek zonder probleem lezen en verstaan. Binnen 5 dagen was ik klaar om examen te doen. Dankjewel!!!
Met vriendelijke groeten,

FORUM / vrijdag 13 augustus 2021 / Sofiia S.

RIJBEWIJS B – 46/50

Beste,
Jullie methode is geweldig, ben van de eerst keer geslaagd voor mijn theorie examen. Punten : 46/50.
Met vriendelijke groeten

FORUM / vrijdag 13 augustus 2021 / Davinia V.D.B. uit Sint-Pieters-Leeuw

RIJBEWIJS B – 50/50

Beste,
ik heb zeer genoten van jullie studiemethode. Het is zeer handig en duidelijk uitgelegd.
16 augustus 2021 : 50/50!

FORUM / dinsdag 10 augustus 2021 / Dina M. uit Grobbendonk

RIJBEWIJS B – 49/50

Eerst m.b.v. de site www.mijnrijbewijsb.be het examen afgelegd en gefaald.
Dan m.b.v. www.gratisrijbewijsonline.be gemakkelijk alle nodige punten behaald: 49/50 !
Oprecht bedankt!
Met vriendelijke groeten.

FORUM / zaterdag 7 augustus 2021 / Stan V. uit Bekkevoort

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste
Enorm bedankt voor de hulp met de voorbereiding van mijn examen. Ik heb enkel jullie site geleerd op het aanraden van een vriendin en ik ben geslaagd! Ik kan het nog niet geloven! ik heb mijn examen op 6 augustus gemaakt. Ik heb 47/50 gehaald!
Met vriendelijke groeten

FORUM / zaterdag 7 augustus 2021 / Isaline V.T. uit Schilde

RIJBEWIJS B – 46/50

Beste
Ik ben Aurélie N. en ben woonachtig in Oudenaarde (Bevere). Ik legde m'n theoretisch examen af op 06/08/'21 en behaalde een mooi resultaat van 46/50.
Ik vind deze leermethode fantastisch en raad het andere mensen ten zeerste aan! De extra oefenvragen en proefexamens stelden me gerust waardoor ik rustig bleef tijdens het examen zelf.
Mvg

FORUM / zaterdag 7 augustus 2021 / Aurélie N. uit Oudenaarde

RIJBEWIJS B – 49/50

Beste,
Omdat ik al van zoveel mensen gehoord heb dat jullie site de beste is, heb ik besloten om een goede maand via jullie site de theorie te blokken. Toen ik klaar was en op alle vragen een juist antwoord kon geven, heb ik een code gekocht voor de vragen van het theorieexamen. Deze hebben mij heel erg geholpen. Ik ben hierna direct mijn theorie gaan afleggen, met succes: 49/50!
Mvg,

FORUM / zaterdag 7 augustus 2021 / Malika A. uit Aalst

RIJBEWIJS B – 48/50

Beste,
Ik heb een week geoefend met jullie site en ben 06/08/2021 geslaagd met 48/50.
Heb enkele sites geprobeerd maar het niveau van oefeningen van deze site sluit aan met de vragen op het examen. Echt een aanrader!
Enorm bedankt!
Vriendelijke groeten.

FORUM / zaterdag 7 augustus 2021 / Caro V. uit Humbeek

RIJBEWIJS B – 45/50

Hey,
Mijn naam is B. John, ik heb mijn examen afgelegd dinsdag 3 augustus 2021 in examens centrum van Wevelgem moorsele.
Dankzij jullie ben ik geslaagd vanaf de eerste poging 45/50.
Leermethode is gewoon fantastisch en makkelijk te onthouden en te herhalen.
Bedankt voor alles. Vous êtes les meilleurs !!!! .
Mvg

FORUM / zaterdag 7 augustus 2021 / John B. uit Kortrijk

RIJBEWIJS B – 46/50

Beste meneer, mevrouw,
Ik zou graag meedelen dat ik dankzij jullie website ben geslaagd voor mijn theoretisch examen rijbewijs B met 46/50! Examen 05/08/2021.
De theorie is heel duidelijk uitgelegd op de website en de oefenvragen en examenvragen sluiten aan met de vragen van het rijexamen.
Vriendelijk bedankt!

FORUM / zaterdag 7 augustus 2021 / Sana S. uit Kortrijk

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste,
Op 4/8 slaagde ik voor het theoretisch rij-examen. Score 47/50.
Jullie methode (o.b.v. het boek & de site + code) was een geweldige samenbundeling van alle te kennen info, de oefeningen waren een vlotte, leuke manier om de leerstof in te studeren en de combinatie oefeningen-reeksen met uitleg , samen met de proefexamens, maakten me niet alleen vertrouwd met de leerstof maar eveneens met de manier waarop het echte examen zou verlopen.
Vriendelijke groeten,

FORUM / zaterdag 7 augustus 2021 / Yante C. uit Gent

RIJBEWIJS B – 47/50

Alles wat je moet weten voor het behalen van je rijbewijs is beknopt en overzichtelijk samengevat op deze website.
De vele oefenvragen bereiden je heel goed voor op het echte examen. Behaalde punten: 47/50.
Bedankt.

FORUM / zaterdag 7 augustus 2021 / Stefaan V.D. uit Melle