Reacties van anderen

Duizenden anderen gingen je voor

RIJBEWIJS B – 49/50

Ik ben twee weken geleden beginnen te studeren. Ook 6 u gratis theorie gevolgd bij een erkende rijschool, maar tot mijn spijt daar niets bijgeleerd.

Woensdagnamiddag 7 November volle moed naar het examen. Eenmaal aan de receptie sloeg de paniek toe. Wat me toen bezielde blijft een raadsel, ik ben weggelopen zonder examen af te leggen. Mijn man en dochter natuurlijk kwaad op mij wie doet nu zoiets.

Vrijdag opnieuw met volle moed terug naar examen, jammer 1 fout te veel maar voor mij 10 te veel. Natuurlijk tranen alom en ik zag het niet meer zitten en zou alles opgeven .

Mijn dochter, die nu bezig is met haar praktijk, heeft voor mij de extra oefenvragen besteld op jullie site. Gans het weekend gestudeerd en maandagmorgen om 7 u examen afgelegd en wat blijkt 49 op 50 behaald.

Ik raad iedereen aan die extra vragen te leren, voor de prijs moet je het niet laten.

Ben heel fier op mezelf want ben al 45 jaar en nu op weg voor de praktijk. Je ziet maar dankzij een goeie site ben je nooit te oud om te studeren DANK U WEL.

FORUM / vrijdag 16 november 2012 / Carla H uit Lichtervelde

RIJBEWIJS B – 49/50

Ik ben vandaag mijn theoretisch rijexamen gaan afleggen en kwam buiten met een score van 49/50. De enige fout die ik maakte was uit verstrooidheid en ook op het einde van het examen.

Ik heb alles geleerd via deze site. Mijn neef heeft het gevolgd op school en heeft mijn zijn boek gegeven, maar daar was het veel moeilijker uitgelegd. Ik ga deze site zeker aanbevelen aan mensen die nog van plan zijn hun rijbewijs te halen.

Voor mij start het nu pas echt. In december komt een aangepaste auto over van Cara en kan ik beginnen aan mijn praktijklessen.

FORUM / donderdag 15 november 2012 / Filaboy

RIJBEWIJS B

Hallo

Ik, Charlotte, heb mijn theorie vandaag behaald (in de school)!

Ik ben er reuze blij mee. Dus hierdoor is er weer een gevaar meer op de weg.

Groetjes

FORUM / donderdag 15 november 2012 / Charlotte V uit Helchteren

RIJBEWIJS B – 47/50

Gratis Rijbewijs Online is echt een hele goede website waardoor je de theorie gemakkelijk onder de knie krijgt!

Ik had 47/50.

FORUM / donderdag 15 november 2012 / Laura C uit TieltWinge

RIJBEWIJS B – 47/50

Afgelopen vrijdag ging ik ervoor!

Een paar dagen heb ik geleerd en geoefend zoals beschreven staat op www.gratisrijbewijsonline.be

Nu was het tijd om mijn theorie te gaan testen met hét examen.

Met een bang hartje ging ik binnen.

Maar ik was al snel gerustgesteld, want de examenvragen kwamen me zeer bekend voor. De leerstof en de examenoefeningen vanop gratisrijbewijsonline.be hebben me echt goed voorbereid.

Ik wist de antwoorden zo zonder de meerkeuzevragen nodig gehad te hebben.

Ik behaalde een score van 47 / 50.

Bedankt !

Nu ben ik goed voorbereid om aan het échte werk te beginnen..

FORUM / dinsdag 13 november 2012 / Ellen N uit Bornem

RIJBEWIJS B – 47/50

Heey, dank je wel gratis rijbewijs online,

Ik heb op 1 dag alles geleerd. Na een goede nachtrust heb ik alles nog eens overlopen en de extra vragen die je kon kopen ook geprobeerd en ik scoorde enorm goed. Op weg naar het examen centrum in Geel begon de spanning te snijden. Elke meter dat we dichter kwamen bij het examen centrum voelde ik men hart sneller en sneller slaan. Eenmaal daar hebben we de papieren in orde gemaakt en kreeg ik een computer toegewezen. Eenmaal dat ik voor de computer zat was mijn angst groot of het wel dezelfde vragen waren die ik via deze site had geoefend, en ja na de 3de vraag werd ik rustig en was mijn angst verdwenen want het waren ongeveer dezelfde vragen, en ik ben van de eerste keer geslaagd dank zij jullie.

Toen ik op het scherm het woord geslaagd in het groen zag was ik dol gelukkig!!! Dank je wel en de leermethode is uitstekend , ik had immers maar 3 fouten.

FORUM / dinsdag 13 november 2012 / R Jesse uit Lille

RIJBEWIJS B – 46/50

Hallo!

Ik ben Frances L. uit Gent, en ik heb met jullie site mijn theoretisch examen geleerd. Eerst proberen leren uit een onduidelijk boek waarmee ik veel heb gesukkeld, dan op jullie site terecht gekomen, de filmpjes bekeken en de oefeningen gemaakt: slechts twee dagen en ik behaalde 46/50!!

Bedankt dus.

Ik ben nu begonnen met rijlessen en zou dus graag het praktijkboek eens inkijken.

Bedankt!

FORUM / vrijdag 9 november 2012 / Frances

RIJBEWIJS B – 44/50

Op 7 november 2012 heb ik mijn theorie-examen afgelegd in mijn school.

Ik heb in totaal 4 lessen gevolgd op school van een rij-instructeur. Elke maandag, 2 uurtjes.

Elke leerling kreeg een code voor de site rijbewijsopschool.be.

Ik ben daar eerlijk gezegd niet veel op geweest.

In het begin leerde ik zo wat theorie daar, maar dat begon ik niet leuk te vinden.

Dus heb ik die site gedumpt en heb ik de rijboek geleend van mijn klasgenoot, aangezien zij haar theorie-rijbewijs vorig jaar ook in school heeft gedaan.

Zij kregen toen nog een boek, de leerlingen van dit jaar moesten werken met een code via het internet.

Iedereen had een andere examenreeks, maar eerlijk gezegd, ik weet wel dat ze echt niet moeilijk maken.

Ik heb echt alle oefeningen en proefexammens gemaakt op www.gratisrijbewijsonline.be.

Als je echt gewoon GENOEG oefent op de site, en al die youtube filmpjes bekijkt, dan komt het zeker in orde.

FORUM / vrijdag 9 november 2012 / Marianne M uit Mechelen

RIJBEWIJS B – 48/50

Ik heb zojuist mijn theorie examen afgelegd en ik behaalde 48/50!!! Ik ben super super blij!!!! Eindelijk heb ik de stap gezet en ik ben zo opgelucht!!!! Ik had heel veel stress om weer te falen. Een aantal jaar geleden had ik het examen ook al eens afgelegd maar toen was ik niet geslaagd. Dankzij jullie site kreeg ik meer zelfvertrouwen en zin om het examen te gaan afleggen. Jullie filmpjes zijn heel helder en zorgen ervoor dat je alles beter kan onthouden. Ook de oefeningen zijn heel duidelijk en leerrijk en de examens zijn echt zoals je ze in het examencentrum krijgt dus ze helpen je heel goed verder! Zonder deze site had ik het niet gehaald denk ik.

Heel mijn omgeving leefde met mij mee omdat ik het zo graag wilde halen en het is gelukt!!!! Zo blij dat ik ben!! Ik kan het niet omschrijven!!!! Ik heb al zin om aan de praktijk te beginnen en zou het dan ook super vinden als ik het met jullie cd rom kan instuderen!!!!!

Jullie zijn heel goed bezig!!! Merci merci merci!!!!!

Bedankt en groetjes,

FORUM / woensdag 7 november 2012 / Nathalie F uit Hemiksem

RIJBEWIJS B

Ik stelde mijn theoretisch examen telkens uit, ik had geen moed om in mijn voorbereidingsboek te beginnen leren, tot op het ogenblik dat ik jullie site heb bezocht. De video's zijn zeer goed en de leerstof blijft langer hangen. De proefexamens zijn zeer actueel! Dankzij jullie ben ik na 2 dagen geslaaaagd voor mijn theorieexamen.

Dankjewel gartisrijbewijsonline!!

FORUM / woensdag 7 november 2012 / Ozlem K uit Gent

RIJBEWIJS B – 48/50

Hallooo

Ik ben geslaagd voor het theorie examen. In het begin was ik uit het boek aan het leren maar ik geraakte maar niet verder dan paar pagina's. Het was nogal saai al dat theorie. Daarna heb ik op internet de theorie in video vorm gevonden op gratisrijbewijsonline. De oefeningen achter elk punt en de extra vragen die je via sms kan oplossen waren zeer handig.

Het is veel leuker met video's te leren dan als je constant tekst moet lezen.

Hartelijk bedankt voor iedereen die deze site hebben opgesteld en moeite hebben gedaan om die video's te maken.

FORUM / woensdag 7 november 2012 / Aygl U uit Leopoldsburg

RIJBEWIJS B – 45/50

Ik denk niet dat ook maar één iemand die jullie site heeft gebruikt eraan zou denken om géén leuk mailtje te sturen!

Want jullie site is echt fantastisch en zonder jullie proefexamens had ik ongetwijfeld minder kans gehad op slagen.

De dag voor ik mijn theorie-examen ging afleggen was ik heel de tijd maar aan het oefenen, oefenen en nog meer aan het oefenen.

Daarbij maakte ik gebruik van jullie proefexamens, die zijn echt SUPER! Toen ik tenslotte mijn theorie-examen in het examencentrum aan het afleggen was, had ik veel momenten waarbij ik dacht van 'ah maar die vraag ben ik al tegengekomen bij het maken van de proefexamens en die vraag lijkt toch wel verdomd veel op die ene vraag uit het proefexamen.' Het resultaat? Vanaf de eerste keer geslaagd met 45/50.

Morgen moeten mijn vrienden en vriendinnen ook hun theoretisch rijbewijs halen, maar zij doen dit met 'rijbewijs op school'.

Ze zijn allemaal heel erg nerveus dus ik heb ze jullie site aangeraden! Ik heb er dan ook veel vertrouwen in dat ze morgen allemaal met stralende gezichten terugkomen na het afleggen van hun theoretisch examen.

Naast het feit dat jullie zo'n grote hulp zijn voor de voorbereiding op ons theorie-examen, organiseren jullie ook nog eens zo'n supertoffe winactie van BOBO, en dan nog wel een bon ter waarde van 500 euro!!!

Ik kan hierop maar één ding zeggen:

DANK JE WEL AAN ALLE MENSEN DIE MEEWERKEN AAN DEZE GEWELDIGE SITE!

FORUM / woensdag 7 november 2012 / Valerie V uit Zemst

RIJBEWIJS B – 45/50

De oefeningen op de website waren hééél handig! Toen ik destijds (drie jaar geleden) ook al eens een inspanning deed voor mijn theorie, heb ik ook van jullie website gebruik gemaakt, maar de website er sprongen op vooruit gegaan! De filmpjes zijn héél erg aangenaam om te kunnen studeren, en de proefexamens zijn ook super, niet alleen om je kennis te testen, maar ook om je zelfvertrouwen een boost te geven !

Ik hoopte op een 50/50, maar er zaten een paar hele tricky (technische) vragen bij. Ik heb mijn foute antwoorden bekeken en eruit geleerd!! Bedankt !!

Ik zal deze website zeker bij kenissen aanraden.

FORUM / woensdag 7 november 2012 / Hans N uit Izegem

RIJBEWIJS B – 50/50

Hallo

Ik ben jullie heel dankbaar voor jullie leermethode, want dankzij jullie haalde ik in een keer 50/50 voor mijn theorie.

Het hielp mij vooral dat ik kon lezen en direct daarna kon testen wat ik ervan onthouden had.

Maakte ik dan toch een fout, dan kon ik de uitleg nog een keertje nalezen.

Op het einde legde ik het proefexamen af om zeker nog eens te controleren of alles lukte.

Ik vond het fijn dat dit examen zoveel gemeen had met het echte examen. Je wist waaraan je moest beginnen. Eén van de vragen op mijn echte examen had ik zelfs niet geweten mocht ik het proefexamen niet gemaakt hebben.

Dus hartelijk bedankt!

FORUM / dinsdag 6 november 2012 / Liesbet V uit Kessel

RIJBEWIJS B – 43/50

Dag Mr. Eugeen,

Ik ben Jakob V.S. uit Bellem (Aalter 9880). Ik vond de leermethode zeker OK (overzichtelijk, duidelijk) want heb alles op korte tijd kunnen verwerken en met succes : GESLAAGD met 43/50.

Alvast bedankt.

Met vriendelijke groeten,

FORUM / dinsdag 6 november 2012 / Jakob VS uit Bellem

RIJBEWIJS B – 49/50

Geachte meneer of mevrouw,

Ik ben Miguel G. en ik heb mijn theorie behaald door jullie site.

Ik woon in Zonhoven 3520 en ik behaalde een score van 49/50.

FORUM / maandag 5 november 2012 / Miguel G uit Zonhoven

RIJBEWIJS A

Beste,

Merci voor de oefenvragen, ze hebben zeker geholpen.

Ben vorige dinsdag, voor mijn theorie moto A geweest en geslaagd, merci!

Mvg

FORUM / maandag 5 november 2012 / Timmy L uit Holsbeek

RIJBEWIJS B – 50/50

Dag GratisRijbewijsOnline,

Dankzij jullie site (enkel en alleen die van jullie) heb ik mijn theoretisch rijbewijs B zonder problemen gehaald. Ik haalde de maximumscore van 50 punten.

De theorie op de site is uiterst makkelijk te volgen. Door de filmpjes te bekijken weet je eigenlijk alles al.

Ben je toch iets vergeten? Dan kan je het makkelijk nakijken in de tekst onder de filmpjes. Eenmaal de theorie geleerd/al de filmpjes bekeken, kan je proefexamens maken. De vragen hierin zijn zeer relevant en komen bijna in dezelfde vorm terug op het examen! Het is dus zeer aangeraden een code aan te kopen (dit werkt zeer simpel, een sms'je volstaat). Door het maken van enkele proefexamens ben je dus zeer goed voorbereid op het echte examen.

Ik zal de site zeker aanraden aan al mijn vrienden en familie!

Met vriendelijke groeten,

FORUM / vrijdag 2 november 2012 / Joram

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste,

Na 2 dagen leren op jullie site ben ik gisteren mijn theorie-examen gaan doen voor het rijbewijs B. En ik was meteen geslaagd, met een score van 47/50!

Dit was niet gelukt dankzij Gratis Rijbewijs Online. Dankzij de zeer duidelijke filmpjes te bekijken, de theorie achteraf te lezen en de proefexamens te maken met de code die ik had ontvangen is de leerstof goed blijven hangen, en heb ik nu een perfecte basis voor het echte werk: met de auto rijden.

De proefexamens zijn echt bijna net hetzelfde als het echte examen, en veel vragen die ik online maakte kreeg ik gisteren ook. De code die ik dus aanvroeg is echt zijn geld waard!

Bedankt aan iedereen die meewerkt aan deze site!

Met vriendelijke groeten,

FORUM / vrijdag 2 november 2012 / Jolien T

RIJBEWIJS B – 48/50

Ik heb zojuist mijn theoretisch examen afgelegd en ik ben GESLAAGD!!

En ik weet zeker dat dat voor een groot deel te danken is aan jullie.

Ik heb namelijk betaald voor een code voor de proefexamens en die

hebben me zeer goed geholpen om de vraagstelling te begrijpen!

Ik ben alleszins al blij met mijn eigen overwinning; het behalen van 48/50!!!

Ik stond daarnet te springen van plezier. Het is een grote stap in het leven!

WOOOEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEPWOEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEP

FORUM / vrijdag 2 november 2012 / Siglinde VL

RIJBEWIJS B – 46/50

Beste,

Mijn naam is van z. wesley. Ik had al eens examen gedaan maar was niet geslaagd en toen kwam ik jullie site tegen, heb 3 dagen geleerd, daarna examen gedaan en voila geslaagd met 46/50. Mijn vriendin was natuurlijk blij want we zouden graag nog een 2 kindje er bij willen maar daarvoor moest ik zeker gaan voor mijn rijbewijs en dit is al een goed begin, zelf was ik ook heel blij want ben er nu 31 en dan wordt het toch eens tijd. Daarom wil ik bij deze jullie bedanken want door jullie site ging het super vlot.

Vele groeten

FORUM / vrijdag 2 november 2012 / Wesley Z

RIJBEWIJS B – 47/50

Ik ben Mergime Z. en woon in Tielt.

Gisteren heb ik de hele avond geleerd via de site. Eerst heb ik de filmpjes bekeken en dan de theorie eronder bekeken en dan die gratis vragen gedaan. Toen ik alle thema's heb ik gedaan heb ik een sms gestuurd om dan hele reeksen oefeningen te doen. En het is mij gelukt dankzij jullie ik heb vandaag mijn examen afgelegd in Roeselare en heb 47 punten op 50 echt zeer goed he.

Met vriendelijke groeten,

FORUM / woensdag 31 oktober 2012 / Mergime Z uit Tielt

RIJBEWIJS B – 50/50

Na heel wat oefeningen op www.gratisrijbewijsonline.be vertrek je naar het examencentrum.

Met wat ervaring, moed én stress op zak neem je plaats achter je computerscherm.

Na afloop verschijnt er de tekst "proficiat, je bent geslaagd met 50 op 50" op het scherm,

en dan denk je "neeen, dit kan niet!" maar je wordt er wel heel vrolijk van!

Het proefexamen van gratisrijbewijsonline.be bereidt je perfect voor op het echte examen,

de vragen zijn heel actueel en de uitleg is heel duidelijk!

Bedankt!

FORUM / woensdag 31 oktober 2012 / Sofie M uit Wange

RIJBEWIJS B – 49/50

Goedemiddag ,

Mijn naam is Ina en ik ben wonende te 2950 Kapellen.

Dankzij jullie website hebben ik 49 vragen van de 50 juist geantwoord en heb ik mijn theoretisch rijexamen gehaald.

Jullie tekstbericht met de toegangscode waarbij de bemoedigende tekst "veel succes met je examen " gaf mij al vertrouwen.

Ik heb jullie website leren kennen via een vriendin die mij zag worstelen met het theoretisch rijexamen-boek en dankzij jullie had ik de leerstof direct onder de knie.

Het is nu eenmaal leuker en simpeler te leren op een auditieve manier.

De filmpjes en theorie daaronder maakten alles meteen duidelijk en jullie tips hebben mij enorm geholpen.

Ik hoop nu gauw de toegangscode voor het praktijkboek te ontvangen want ik kan niet wachten om op de weg te gaan.

FORUM / woensdag 31 oktober 2012 / Ina I uit Kapellen

RIJBEWIJS B – 47/50

Ik ben van de eerste keer door op mijn theoretisch examen. Ik had 47/50. Ben super blij!

Ik heb dit op 2 dagen geleerd door de filmpjes veel te bekijken en ik heb een paar keer het proefexamen afgelegd.

Ik vind deze leermethode super goed. Ik raad het iedereen aan!

Met vriendelijke groeten,

FORUM / woensdag 31 oktober 2012 / Sarah S uit HouthalenHelchteren

RIJBEWIJS B

Merci! Thank you! Danke! Grazie! ¡Gracias! go raibh maith agat!

Dank jullie wel voor jullie fantastische website die mij heeft geholpen om vandaag te slagen voor mijn theorie B.

Heel veel groetjes van Kim.

FORUM / woensdag 31 oktober 2012 / Kim T uit Essen

RIJBEWIJS B – 46/50

Mijn naam is Kevin G. en ik wil de hele directie van harte bedanken.

Ik heb exclusief met uw site alleen geleerd gedurende een week en 46/50 gehaald vanaf de eerste keer.

Dit heb ik hier vlakbij gedaan in Woluwe 1200 voor mijn examen.

Wat ik er nog aan toe wil voegen is dat mijn leven drastisch veranderd. Sinds mijn vriendin verweg woont zal het moeilijker zijn om ons te zien.

Dit proces met video's en directe leerstof beneden was daarom snel en handig om alles onder de knie te krijgen. Zeker doordat daarna nog een test werd gedaan bleef het fris in het geheugen.

Binnekort zal ik mijn vriendin langer kunnen zien en daar dank ik jullie voor.

Met vriendelijk dank

FORUM / vrijdag 26 oktober 2012 / Kevin G

RIJBEWIJS B

Ik ben geslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaagd!!!

De site AMAZING!!! De filpjes waren duidelijk en de examentips enorm handig. Maar wat mij enorm geholpen heeft, zijn de vele oefenvragen. Echt super!

Bedankt 'gratis rijbewijs online'!!!

Met vriendelijke groeten,

FORUM / vrijdag 26 oktober 2012 / Yesmina B uit Gent

RIJBEWIJS B – 49/50

Ik behaalde dankzij jullie site 49/50 voor mijn theoretisch examen (rijbewijs B).

Dankzij de filmpjes onthoud je alles vrijwel onmiddellijk en moet je eigenlijk niet echt leren. Ook de proefexamens waren heel handig!

Bedankt!

FORUM / vrijdag 26 oktober 2012 / Sofie D uit Roosdaal

RIJBEWIJS A

Ik ben dinsdag 23 oktober de theorie voor het rijbewijs A gaan doen en jawel ik ben geslaagd!!! Mede dankzij al de vragen van gratis rijbewijs online!!!

Heel hard bedankt. Nu kan een nieuw avontuur beginnen, maar dan 1tje op de moto!!

FORUM / vrijdag 26 oktober 2012 / Caroline DS uit Hombeek

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste,

Ik wil uw website team bedanken voor de zeer nuttige manier waarop ik mijn theorie examen in een snelle maar voortreffelijke mannier kon voorbereiden. Ik heb 47/50 gehaald door de filmpjes te volgen en daarna de theorie te lezen. De filmpjes maken het theoretische deel heel duidelijk. De proefexamens zijn ook heel handig, zodat ik goed voorbereid was en me helemaal niet zenuwachtig moest voelen voor het theorie examen.

Ik ben me nu aan het voorbereiden voor mijn praktisch examen samen met een begeleider en zou graag het praktijkboek willen downloaden.

Er is vaak twijfel over de nieuwe verkeersregels en het boek zal zeker duidelijkheid scheppen.

FORUM / vrijdag 26 oktober 2012 / Samantha S uit Mortsel

RIJBEWIJS A

Beste,

Ik kocht voor theorie rijbewijs A (zware motorfiets) zowat alle boeken met CD-Roms etc tot ik jullie SUPER website ontdekte. Deze is meer up to date dan eender welk handboek, en twee dagen daarna bijna foutloos examen afgelegd.

Doe zo verder,

FORUM / vrijdag 26 oktober 2012 / Thomas P

RIJBEWIJS B

Beste,

Ik wil u alvast bedanken voor de website die een zeer goede aanvulling blijkt te zijn op de standaard theorie-boeken. De examenvragen zijn up-to-date en komen in grote mate overeen met de examenvragen die gesteld worden in het examencentrum. Hoewel het leren van de theorie m.i. belangrijk is, zijn de examenvragen een goede oefening en zijn ze zéér handig om 'strikvragen' te identificeren die gevraagd worden op het examen, of om kleine details te leren die men heeft overgeslaan bij het leren van de theorie.

Hartelijk dank!

Vriendelijke groeten,

FORUM / donderdag 25 oktober 2012 / Tomek S

RIJBEWIJS A – 48/50

Heel erg hard bedankt voor jullie leuke, duidelijke en zeer leerrijke site.

Op nog geen half dagje was ik dankzij jullie website klaargestoomd

voor het theorie examen A voor de motor. En met glans geslaagd! 48/50.

Gesproken over een van de betere investeringen van 2,5 die ik al

gedaan heb, thumbs up.

FORUM / donderdag 25 oktober 2012 / David DS uit Hombeek

RIJBEWIJS B – 49/50

23 oktober geslaagd voor theorie rijbewijs B met 49/50.

De meeste vragen waren herkenbaar vanop deze website en daarom ging alles vlotjes en zonder al teveel stress.

De filmpjes die de theorie visualiseren werken super, alles blijft veel beter in het geheugen.

Zeker een aanrader!

FORUM / donderdag 25 oktober 2012 / Caroline R uit Boom

RIJBEWIJS B – 49/50

Ik heb vorige week mijn theoretisch examen afgelegd nadat ik gestudeerd had via de filmpjes op de site en ik heb 49/50 gehaald.

Ik vind het een zeer goede methode, ik heb al de filmpjes 1 voor 1 bekenen en de oefenvragen gemaakt en nadien al de reeksen van de examenvragen.

Het is een leuke manier om het te leren, doordat je naar filmpjes aan het kijken bent heb je een veel beter gevoel dan wanneer je de cursus uit een boek moet leren.

Kortom het was geslaagd,

FORUM / donderdag 25 oktober 2012 / Teresa VG

RIJBEWIJS B – 48/50

De filmpjes zijn SUPER!!!! zeker voor degene die het niet zo hebben met theorie leren, het blijft veel makkelijker hangen.

Ik kreeg het geleerd op 1 dag via de site. Heb 48/50 gehaald. GESLAAAAAAGD.

FORUM / donderdag 25 oktober 2012 / Sabrina Z uit Hasselt

RIJBEWIJS B – 48/50

Beste,

Ik heb vandaag mijn examen theorie B gedaan en ben geslaagd !!!! 2 kleine foutjes 48/50.

Superblij ben ik echt dat gevoel die me overwelmde was echter ombeschrijfbaar mijn geluk kan niet op

en dit alemaal dankzij jullie site !!!!

Ik heb er heel veel aan gehad en bijna alles kwam aan bod bij het echte examen. Ik heb de theorie geleerd en dan de extra oefenvragen en examenvragen geoefend en dat op een goeie 2 dagen en je ziet nu kan ALS IK DIT KAN KAN IEDEREEN DIT GEWOON !!!

Bedankt forum

en voor alle nieuwelingen... doen!

FORUM / woensdag 24 oktober 2012 / Kathy VC

RIJBEWIJS B – 49/50

Ik wou hier even zeggen dat ik via jullie site geslaagd ben en wel met 49/50.

Ik heb veel oefeningen en proefexamens gemaakt en ze lijken heel hard op het echte examen.

Bedankt en nu op naar het echte werk en de baan op!

FORUM / dinsdag 23 oktober 2012 / Mamalotte

RIJBEWIJS B – 47/50

Hallo!

Met knikkende knieën heb ik het vorige vrijdag toch aangedurfd: binnenstappen in het examencentrum! Slechts een kwartiertje later stapte ik echter vol zelfvertrouwen weer naar buiten: maar liefst 47 op 50 behaald voor het rijbewijs B, hoera!

Via deze e-mail wil ik jullie dus enorm bedanken voor de rijkelijk geïllustreerde site: afbeeldingen, animatiefilmpjes, doceerfilmpjes, ... Aan de hand van al die informatie is iets wat ik al jaren uitstel uiteindelijk in slechts drie dagen gelukt. Ik ben supertrots op mezelf!

Maareuh... Nu komt het échte werk pas, zeker?

FORUM / maandag 22 oktober 2012 / Vera DS

RIJBEWIJS B – 43/50

Ik ben Maarten D. en ik ben 17 jaar.

Ik heb zitten leren voor mijn theorie-exame van de auto.

2 dagen gelden ging ik naar het examencentrum voor mij theorie af te leggen.

Ik dacht dat ik er niet door ging zijn omdat ik al een paar foutjes had gemaakt. Ik kwam aan de laatse

vraag maar mijn moed was weg. Dus ik loste mijn laatste vraag op en er kwam op het scherm dat ik GESLAAGD

was. Ik was echt dolgelukkig! ik wist niet dat je 9 fouten mocht maken. Ik heb er 6 gemaakt daarna heb

ik een oogtest moeten doen en ik was klaar.

De volgende dag ben ik direct naar het gemeentehuis gegaan

voor het te laten bevestigen.

Met vriendelijke groeten maarten.

FORUM / maandag 22 oktober 2012 / Maarten D uit Holsbeek

RIJBEWIJS B – 49/50

Beste,

Ik heb mijn theorie rijbewijs B afgelegd en behaalde 49/50! Ik geloof het nog nauwelijks zelf! Dit fantastische resultaat heb ik te danken aan de mooi uitgelegde theorie en de zovele oefenvragen op de website.

De theorie is echt heel duidelijk uitgelegd en de filmpjes zijn ook een grote hulp! Aan het resultaat te zien, is het oefenen op www.gratisrijbewijsonline.be een zéér goede voorbereiding op het echte theoretische examen.

De vragen zijn bijna allemaal exact dezelfde zoals op de site! Daardoor raad ik vrienden en kennissen aan om deze site te gebruiken!

Graag wil ik dan ook alle medewerkers van www.gratisrijbewijsonline.be bedanken die voor mij een geslaagd theorie-examen mogelijk hebben gemaakt!

Met vriendelijke groeten,

FORUM / maandag 22 oktober 2012 / Lynn W uit Ieper

RIJBEWIJS B – 47/50

Hallo!

Supertevreden laat ik weten dat ik geslaagd ben voor mijn theorie dankzij jullie site. Heb niet

eens een boek opengedaan. Heb alle youtubefilmpjes bekeken, alles nagelezen, de oefeningen per sessie gemaakt

en daarna een sms gestuurd om de proefexamens te maken. Op twee dagen was de klus geklaard en ik

behaalde 47/50!

Zoals ik reeds had gelezen in een aantal reacties van anderen op de site, klopt het echt dat er zéér veel vragen

terugkomen in de proefexamens.

Bedankt!

FORUM / vrijdag 19 oktober 2012 / Hannah S uit Oostende

RIJBEWIJS B – 49/50

Hallo,

Ik ben Joëlle en ben 24 jaar . Ik had het zo lang uitgesteld om het theoretisch examen te doen van de auto , al die boeken , zoveel bladzijden , zo saai en dat tot ik jullie site tegen kwam !

Dankzij de filmpjes van youtube waar alles zo leuk, simpel en verstaanbaar is uitgelegd , dankzij jullie samenvatting van de theorie en de honderden vragen ben ik gisteren geslaagd met 49 op 50 !

Ik kwam al lachend terug buiten!! Zo een opluchting na al die stress!

Wees er maar zeker van dat ik jullie aanraad aan al mijn vrienden!!!!

Hierbij mijn grote dank!!!! ik had het niet gekunnen zonder jullie hulp!

FORUM / vrijdag 19 oktober 2012 / P jolle uit Putte

RIJBEWIJS B – 50/50

Ik heb geleerd met de filmpjes van op Youtube, waarna ik de theorie en de eerste reeks vragen heb opgelost.

Nadat ik alles had geleerd en de oefenvragen had gemaakt, heb ik het proefexamen gekocht.

Ik heb dan alle vragen (de extra vragen) opgelost, en de ad randums ook.

Nadat ik het goed onder de knie begon te krijgen heb ik ook de voorrangsregels ingeoefend met bijhorende oefening en nog enkele ad radums.

Ik vond het een heel makkelijke manier van leren, en ik onthield alles heel makkelijk.

Het is zeer modern en zeker een aanrader!

Ik heb 5050 gehaald! Ik was super blij!

Ik moet wel zeggen dat ik echt heel blij ben met jou leermethode! Ik zou het iedereen aanraden!

En ik ben zo blij dat ik van de eerste keer al 5050 haalde!

Bedankt! Echt Bedankt!

FORUM / vrijdag 19 oktober 2012 / Dave VE

RIJBEWIJS B – 46/50

Hoi,

Ik ben Tom D. en ben dankzij jullie site geslaagd voor mijn theorie met 46/50. En ik vond het leuk dat het ongeveer de tijd was die ik daar kreeg.

En ook de filmpjes waren leuk om te bekijken.

FORUM / vrijdag 19 oktober 2012 / Tom D uit Kalmthout

RIJBEWIJS B – 47/50

Hallo meneer/mevrouw Gratisrijbewijsonline,

Bij deze hartelijk dank voor de goede raad en de immens vele vragen.

Jullie site liet mijn hoofd bijna ontploffen met dank hiervoor

Hierdoor haalde ik wel een voldoende met 47/50 waardoor ik zelfs 6 vragen teveel juist had.

FORUM / vrijdag 19 oktober 2012 / Laurens VC uit Tienen

RIJBEWIJS B – 48/50

Wauw wat is dit een fijne manier van leren!!! Als 32 jarige mama had ik niet de kans om veel in stilte te leren,

maar op deze manier blijft alles zo goed hangen! Dus vandaag de kans gewaagd en GESLAAGD!!! 48/50. Ik ben best fier op mezelf!

Nu op naar de rijschool (volgende week eerste rijles).

Ik vind het op deze manier echt een aanrader om te leren! Dank je wel: gratisrijbewijsonline!

FORUM / woensdag 17 oktober 2012 / Sparrowke

RIJBEWIJS B – 49/50

Eergisteren avond heb ik argwanend een ALLES SMS verzonden naar 3411.

Enkele seconden later kreeg ik de toegangscode en alles werkte perfect en supersnel.

Gisteren heb ik me door de dag een beetje bezig gehouden met de tests die jullie ter beschikking stellen.

Alles wordt perfect en simpel uitgelegd en verteld wat je eventueel fout doet.

Vanmorgen ben ik voor de eerste keer het theoretische examen gaan afleggen en wat bleek ????

80% van de voorbeelden die jullie op de site staan hebben, kreeg ik op het scherm van het examencentrum.

Men heeft 15 seconden de tijd om 50 vragen op te lossen en ik stapte na juist geteld 8 minuten weer naar buiten ( het kon sneller daar ik eerst aan de oefencessie heb meegedaan ) met een monsterscore van 49/50.

Was ik niet zo dom en snel geweest was het zelfs 50/50 geweest.

Van harte bedankt en ik zal jullie stek met vééééééééél plezier delen op Facebook.

FORUM / woensdag 17 oktober 2012 / Peter S

RIJBEWIJS B

Ik ben Nick Vdv uit Schellebelle en ook ik ben dankzij jullie site geslaagd voormijn theorie rijbewijs b!!!!

Nu ik mijn theorie toch nog voor mijn 21 jaar heb gehaald hoop ik dat ik voor mijn 22ste mijn praktijk ook kan behalen! De filmpjes helpen echt veel beter dan andere methodes. En doe de examens reeks per reeks en het is bijna onmogelijk dat je niet slaagd.

Bedankt!

FORUM / dinsdag 16 oktober 2012 / Nick VdV uit Schellebelle

RIJBEWIJS B – 50/50

Ik heb in examencentrum te Erembodegem het theorie-examen afgelegd. Ik had 0 overtredingen, oftewel een score van 50/50.

Om te studeren voor de theorie heb ik over de periode van anderhalve week de theorie via de site doorgenomen, en 's avonds voor het slapengaan en 's ochtends bij het opstaan de proefvragen opgelost van het laatste hoofdstuk dat ik had gelezen. Zoals werd voorgesteld op de site, heb ik dan een code aangevraagd en de proefexamens doorgenomen.

Gedurende 2 dagen heb ik elk examen meermaals doorgenomen, tot ik het gevoel had dat alles doorgedrongen was. Bij twijfel ging ik telkens in het betreffende hoofdstuk opzoeken hoe het juist zat.

Als psychologiestudent kan ik niet meer dan tevreden en enthousiast zijn over de leermethode van de site: op een rustige manier word je stelselmatig geïntroduceerd aan de wetgeving. Het videomateriaal is ontzettend duidelijk en nodigt uit om verder te kijken - ik had regelmatig het gevoel dat ik gewoon een interessant filmpje bekeek en ondertussen ook iets bijleerde.

De nadruk op herhaling is voor mij de grootste toegevoegde waarde: enerzijds krijg je de belangrijkste informatie via het filmpje en nogmaals in tekst of beeldmateriaal onder het filmpje, anderzijds wordt de meer droge (maar nog steeds belangrijke) materie frequent herhaald waardoor je het automatisch zal onthouden. Het beste voorbeeld hiervan zijn de verkeersborden; omdat je er zo vaak mee geconfronteerd wordt (elk hoofdstuk opnieuw), kan je niet anders dan ze onthouden. En dat gaat eigenlijk moeiteloos. De proefvragen na elk hoofdstuk zijn bovendien duidelijk en van een gepaste moeilijkheidsgraad.

Wat betreft de proefexamens: het allerbelangrijkste is dat de vragen representatief zijn voor het echte examen, en daar mag geen twijfel over zijn: ze zijn zo representatief als maar kan. De vragen die je bij het proefexamen oplost, komen terug op het echte theorie-examen, zij het in een lichtjes andere vorm. De onmiddellijke feedback na de proefexamens is ook van onschatbare waarde: verkeerd gedrag kan je meteen bijsturen.

Ik heb sinds het examen de site ook al aanbevolen aan iedereen die ik ken; zowel om te leren als om de kennis op te frissen.

Met vriendelijke groet,

FORUM / dinsdag 16 oktober 2012 / Jonathan W uit Pollare

RIJBEWIJS B – 48/50

Ik heb mijn theoretisch examen voor rijbewijs B gedaan en ik ben geslaagd met een mooie 48/50.

Ik heb hoofdstuk per hoofdstuk afgewerkt en ik vond de leerstof zeer overzichtelijk en zeer duidelijk, vooral de filmpjes. De vragen leken heel sterk op wat men vroeg tijdens de proefexamens, die men kan inoefenen op deze site. Ik heb alleen lof voor deze website.

Hartelijk dank voor alle hulp om mij van de eerste keer te laten slagen.

FORUM / dinsdag 16 oktober 2012 / Christophe A uit Edegem

RIJBEWIJS A3

Hallo, jullie site is echt geweldig. Ik heb geleerd voor mijn a3 rijbewijs en ben geslaagd, bedankt en doe zo voort!

mvg.

FORUM / dinsdag 16 oktober 2012 / M Niels

RIJBEWIJS A3

Hallo, jullie site is echt geweldig. Ik heb geleerd voor mijn A3 rijbewijs en ben geslaagd.

Bedankt en doe zo voort.

FORUM / maandag 15 oktober 2012 / M Niels

RIJBEWIJS B – 47/50

Hoi,

Ik ben Peggy D. uit Gierle. Ik haalde mijn voorlopig rijbewijs B dankzij het leren via jullie website. Mijn score op het examen was 47/50.

Ik vond het leren met de YouTube filmpjes heel interresant.

De informatie bleef voor mij beter hangen door het een keer te horen i.p.v. te lezen.

Bedankt voor de moeite die jullie doen om deze website ter beschikking te maken.

Groetjes,

FORUM / maandag 15 oktober 2012 / Peggy D uit Gierle

RIJBEWIJS A – 48/50

Halo ik heb mijn rijbewijs gehaald voor de moto en het ging heel makkelijk.

ik heb ook een weddenschap gewonnen namelijk een vriend van mij daagde mij uit om zo weinig mogelijk foute te maken bij de moto examen en het is mij gelukt ik maakte maar 2 fouten dus 48 op 50.

FORUM / vrijdag 12 oktober 2012 / Tomek S

RIJBEWIJS B

hey, hey,

ik ben van de eerste keer geslaagd voor men theorie.

Dit dank ik toch grotendeels aan de oefenexamens die op de website staan.

Ik was eerst van plan om deze toch maar niet te doen, ben ik toch blij dat ik het wel gedaan heb. :)

ze hebben echt wel geholpen.

Hop naar de praktijk

FORUM / vrijdag 12 oktober 2012 / Bart V G

RIJBEWIJS B

Via jullie website was ik perfect voorbereid op het theorie-examen. De filmpjes met begeleidende tekst maken het leerproces zoveel aangenamer en bovendien komen veel van de proefvragen ook terug op het eigenlijke examen. Dit is onder meer de beste methode om optimaal voorbereid aan het examen te beginnen.

FORUM / vrijdag 12 oktober 2012 / Tim T uit SintTruiden

RIJBEWIJS B – 47/50

Hoi,

Ik heb via de site veel kunnen oefenen op mijn theorie om mijn rijbewijs te halen. En ik deed vandaag mijn theorie examen en behaalde 47/50

Alvast bedankt,

Dank u weeeeel!!!

FORUM / donderdag 11 oktober 2012 / Pauline M uit Moorslede

RIJBEWIJS B – 48/50

Ik ben Ouafa E. en woon in Mechelen.

Ook ik heb gebruik gemaakt van jullie fantastische website om mijn theorie te leren. Ik heb vandaag mijn examen afgelegd en behaalde 48 op 50!

Ik heb telkens een filmpje bekeken en onmiddelijk de bijhorende vragen opgelost. Hier en daar beantwoordde ik nog iets fout. Nadien heb ik de tekst bij de filmpjes gelezen en opnieuw de vragen beantwoord. Nu waren er al veel minder fouten. Tenslotte heb ik de toegangscode voor het proefexamen opgevraagd en een aantal proefexamens gemaakt.

Alles ging heel vlot en het was zeer aangenaam om op deze manier te leren!

Erg bedankt!

FORUM / donderdag 11 oktober 2012 / Ouafa E uit Mechelen

RIJBEWIJS B – 49/50

Bedankt om jullie handige website ter beschikking te stellen. Ik ben 2 keer door de hele leerstof gegaan die op de website stond, en die constante herhaling (eerst filmpjes, dan samenvattingen, kennis testen met proefexamens...) heeft zeker vruchten afgeworpen: ik haalde vlotjes 49/50 op het theorie-examen!

Met vriendelijke groeten,

FORUM / donderdag 11 oktober 2012 / Soetkin L

RIJBEWIJS B – 48/50

Beste,

Dankzij jullie site behaalde ik gisteren 48/50 op het theorie examen rijbewijs B. Ik legde het examen om 14u af, nog geen twee uur later zat ik al rond te rijden op een verlaten parking met m’n moeder als instructeur.

Dankzij de overzichtelijke site, zeer handige onderverdelingen met bijhorende filmpjes en oefeningen en natuurlijk de proefexamens, ben ik met gerust hart vertrokken naar het examencentrum. Dankjewel!

Met vriendelijke groet,

FORUM / donderdag 11 oktober 2012 / Dorothy D uit KnokkeHeist

RIJBEWIJS B – 48/50

Geachte,

ik ben geslaagd van het eerste keer door jullie site. Het was echt duidelijk met de filpjes en samenvatting van de filpjes... Jhaa ik ben gewoon geslaagd!

Dank u weeeeel!!!

FORUM / woensdag 10 oktober 2012 / Merve N uit Gent

RIJBEWIJS B – 48/50

Geachte,

ik ben geslaagd van het eerste keer door jullie site. Het was echt duidelijk met de filpjes en samenvatting van de filpjes... Jhaa ik ben gewoon geslaagd!

Dank u weeeeel!!!

FORUM / woensdag 10 oktober 2012 / Merve N uit Gent

RIJBEWIJS B – 50/50

Enkele maanden geleden ben ik naar België verhuisd en nu heb ik besloten om eindelijk met mijn rijbewijs te beginnen. Ik ben 26 maar had er nog nooit de tijd voor gehad / genomen. Ik ben Nederlandse maar heb sinds mijn 19e in Engeland gewoond en ik had geen zin daar te leren rijden (links rijden enzo...). Nu ik in België woon heb ik toch maar de tijd genomen, heb jullie site doorgenomen, de oefeningen gemaakt en als laatste twee dagen lang de oefenexamens gedaan. Vorige week vrijdag maar op de trein gestapt en mijn examen in Heverlee gedaan. En wat denk je? Geslaagd met 50/50!! Jullie methode werkt dus zeker wel.

Bedankt voor het maken en onderhouden van deze site!

FORUM / woensdag 10 oktober 2012 / Sjoerd N uit Neufchteau

RIJBEWIJS B – 46/50

Beste,

Ik leerde de theorie voor het rij-examen aan de hand van de leermethode via gratisrijbewijsonline.be en was meteen geslaagd.

Ik behaalde 46/50. Bedankt hiervoor!

De leermethode is heel helder en uitstekend bedacht en spaart heel wat energie uit die nodig is om moeilijke boeken vanbuiten te leren.

Bedankt voor alle hulp. Ik hoop dat mijn praktijkexamen ook zo vlot zal gaan.

FORUM / woensdag 10 oktober 2012 / Stijn G uit Gent

RIJBEWIJS A

Vandaag mijn examen afgelegd en YES met 46/50 geslaagd!!

Super blij!! Met deze fantastische site was het leuk om te leren.

Bedankt!!!

FORUM / dinsdag 9 oktober 2012 / Nadje

RIJBEWIJS B – 50/50

Hallo mensen en studenten op www.gratisrijbewijsonline.be

Ik ben vanmorgen heel vroeg mijn theorie-examen gaan afleggen en jawel, ik had alle vragen juist!

Zonder de leerstof en de proefexamens die jullie ter beschikking stellen, had ik zo een fantastisch cijfer nooit kunnen halen.

Jullie zijn heel erg bedankt!

FORUM / maandag 8 oktober 2012 / Christina E uit Antwerpen

RIJBEWIJS A – 47/50

Beste,

graag wou ik even meedelen dat ik dankzij jullie theorie en oefenexamens geslaagd ben voor mijn theorie examen rijbewijs A.

Ik behaalde een score van 47/50.

Graag zou ik jullie dan ook willen bedanken, want dankzij jullie is alles van een leien dakje gelopen.

Ik voelde mij tijdens het examen rustig en voorbereid. De meeste vragen die ik kreeg, had ik meestal ook bij mijn proefexamens van jullie gezien.

Ik raad jullie website dan ook graag aan bij iedereen die bezig is met rijbewijzen te behalen.

Mijn oprechte dank,

FORUM / maandag 8 oktober 2012 / Tom J

RIJBEWIJS B – 48/50

Jullie website heeft me erg goed geholpen! Ik haalde 48/50 op mijn theoretisch examen!

FORUM / maandag 8 oktober 2012 / Yannick W uit Nieuwerkerken

RIJBEWIJS B – 47/50

Ik ben Moira B. en woon te Maasmechelen.

Dankzij jullie site ben ik van mijn eerste poging al geslaagd op het theoretisch examen voor rijbewijs B en behaalde maar liefst 47/50.

Ik wil jullie hartelijk bedanken voor alles.

Deze site heeft mijn slaagkans waargemaakt. Daarom raad ik al mijn vrienden en kennissen aan om deze site te gebruiken!!

Nogmaals bedankt.

FORUM / maandag 8 oktober 2012 / Moira B uit Maasmechelen

RIJBEWIJS B – 48/50

Ik wil jullie bedanken voor de fantastische site. Dankzij jullie heb ik 48 op 50 behaald en dit op nog geen halve dag leren.

Ik begrijp de leerstof ook echt en kan ze ook toepassen. De gekende groene boekjes lijken alleen passieve feiten in je hoofd te willen stoppen, niet bij jullie. Graag zou ik nu met behulp van het praktijkboek mijn eerste stappen op de weg zetten.

Vriendelijke groeten

FORUM / maandag 8 oktober 2012 / Niels D uit Mechelen

RIJBEWIJS B

Aan alle medewerkers van de site www.gratisrijbewijsonline.be ,

Dankzij jullie site ben ik vandaag 5/10/2012 geslaagd voor mijn theorie, (voorlopig rijbewijs B).

Alle dagen heb ik 1 a 2 uurtjes gestudeerd via de site en deed dat nog maar twee weken. Had nooit gedacht dat ik zou slagen van de eerste keer. En heb nu spijt dat ik er niet jaren vroeger mee ben begonnen, ben 54 jaar.

Volgende week mag ik m'n rijbewijs gaan halen en mag ik beginnen rijden. Kan bijna niet wachten tot het zover is.

Nu ik m'n voorlopig rijbewijs heb ga ik door met studeren via de site, want je leert altijd bij.

Wil jullie langs deze weg heel hartelijk bedanken.

FORUM / zaterdag 6 oktober 2012 / D Lydia uit Zedelgem

RIJBEWIJS B – 47/50

Geweldig!! Net 18 jaar en ik heb maar 1 dagje moeten oefenen op deze site en van de eerste keer door!!

WHOEHOEEWW een beter cadeautje kon ik niet krijgen. En nu maar snel beginnen oefenen voor mijn praktijk examen.

Jullie zijn super!

Groetjes,

FORUM / vrijdag 5 oktober 2012 / Nomy V

RIJBEWIJS B – 45/50

Hey, ik heb mijn theorie geleerd uit het boek en was niet geslaagd de eerste keer.

Dan 2 dagen geleerd op jullie site en ik ben gisteren geslaagd met 45/50, dankzij jullie site!

Bedankt!

FORUM / vrijdag 5 oktober 2012 / Sarah M uit De Haan

RIJBEWIJS A – 47/50

Jihaaaa, bedankt voor deze site!

Ik heb gisteren alle theoriehoofdstukken (categorie A) eens gelezen en vandaag alle(!) vragen van A en B gemaakt en BOEM geslaagd in Geel met maar 3 fouten.

Achter mij stonden 2 Hollanders die de site duidelijk niet kenden want zij één van hen had 20 fouten.

Ik denk dat ik zowat 90% van de vragen op jullie site ben tegengekomen, echt merci!

Die 2,5 euro voor de vragen weegt zéker niet op tegen het kopen van de theorieboek die geen garantie is voor slagen zoals jullie vragen.

5 Jaar geleden heb ik jullie site ook gebruikt voor categorie B en toen in het ook gelukt.

Doe zo verder echt!

Vele bedankgroeten,

FORUM / woensdag 3 oktober 2012 / Joris VH uit Diest

RIJBEWIJS B

Dankzij het lezen en aandachtig de filmpjes te bekijken en te studeren heb ik dit in 1 keer behaald! youhoeeeeee!!!

Het heeft mij superhard geholpen.

Thnx.

Groetjes en bedankt voor jullie inzet.

FORUM / woensdag 3 oktober 2012 / Latifa

RIJBEWIJS B – 44/50

WOOOHOOOW ik ben geslaagd voor mijn theorie 44/50 dankzij "www.gratisrijbewijsonline.be" Een grote aanrader aan al wie een hekel heeft aan de boekjes!

vriendelijke groeten,

FORUM / woensdag 3 oktober 2012 / Andy F uit Gent

RIJBEWIJS B – 47/50

Goedemorgen,

Zopas terug van theorie-examen en geslaagd 47/50. Met de hulp van jullie site wordt het instuderen aangenamer. En door jullie proefexamens ga je toch met meer vertrouwen naar het examen.

Merci!

FORUM / woensdag 3 oktober 2012 / Jorik E uit Langdorp

RIJBEWIJS B – 47/50

Hoi!

Ik behoor dus tot 1 van de gelukzakjes behoor die van de eerste keer slaagde voor het theoretisch examen.

Ik behaalde 47/50 en dit heb ik vooral te danken aan het proefexamen!

De theorie werd op een intelligente wijze weergegeven dat echt heel toegankelijk was, waarvoor hartelijk dank!

Het studeren ging zeer vlot en was op 1 dag afgerond!

Groetjes,

FORUM / woensdag 3 oktober 2012 / Salima B uit Antwerpen

RIJBEWIJS B – 45/50

Mijn naam is Tessa Vermeire en ik woon in Tielt.

Ik heb mijn theorie via u jullie site geleerd en ik heb dan naar het examencentrum geweest met veel zenuwen, maar ik had toch 45/50.

De filmpjes en uitleg waren zeker handig. De filmpjes bleven ook langer hangen in het geheugen

en daarmee was ik ook al een stapje voor dan dat ik gewoon zou leren via een boek.

Het echte examen leek heel goed op het proefexamen van jullie site en daar was ik ook heel blij mee. Zonder jullie site ging het mij zeker niet gelukt zijn.

Daarom hoop ik nu ook dat het bij het praktijkexamen ook zo goed zal lukken door jullie praktijkboek.

Heel erg bedankt!

Met vriendelijke groeten.

FORUM / woensdag 3 oktober 2012 / Tessa V uit Tielt

RIJBEWIJS B – 50/50

Beste,

Ik heb mijn theoretisch rijexamen 2 maal moeten afleggen. De eerste keer had ik enkel via het theorieboekje gestudeerd, maar de 2de keer heb ik via www.gratisrijbewijsonline.be gestudeerd.

Dankzij jullie heb ik nu 50/50 gehaald waar ik uiteraard heel trots op ben!

Ik vond de layout heel duidelijk en de filmpjes zorgden ervoor dat ik genoeg inzicht kreeg.

FORUM / dinsdag 2 oktober 2012 / Lieselot H uit Oostende

RIJBEWIJS B – 43/50

Mijn naam is Isabel en ik ben afkomstig uit Turnhout (2300).

Op mijn theorie-examen haalden ik 43 op 50. Dankzij jullie website heb ik de theorie erg goed kunnen leren. Het is een enorm aangename manier om het te leren en veel minder saai dan wanneer je het boek leest.

Ik heb ook de indruk dat ik de dingen veel beter onthoud.

Vriendelijke groeten,

FORUM / dinsdag 2 oktober 2012 / Isabel G uit Turnhout

RIJBEWIJS B – 50/50

Beste,

Hey iedereen

Ik ben Moad uit Antwerpen en heb vandaag het theoretische examen B afgelegd in Deurne. Ik heb hierop 50 op 50 behaald. En dit met slechts 2 dagen studeren!

Deze website was echt een grote hulp voor mij en ook doordat de website veel herhaling bevat in de verschillende filmpjes onthoud je het veel gemakkelijker.

Ik zou iedereen ook aanraden om de proefexamens te maken want ik heb zeker 10 vragen gehad die je letterlijk kon overnemen uit de proefexamens. Enzeg nu eerlijk 2,5 euro of nogmaals 15 euro betalen, dan heb je toch rap gekozen! Bedankt gratisrijbewijsonline.be !!

Met vriendelijke groet

FORUM / maandag 1 oktober 2012 / Moad uit Antwerpen

RIJBEWIJS B – 48/50

Hallo, Ik ben Candy D.P. uit Oostende, ik ben vanmiddag naar het examencentrum geweest en ik behaalde 48 op 50.

Deze site was een zeer goede methode omdat alles klaar en duidelijk werd uitgelegd in de filmpjes.

Ook de oefenvragen waar zeer handig bij de filmpjes.

Deze site is echt een heel goede methode om je theorie te leren. Ik heb een week geleerd en ik was er van de eerste keer door.

Gelukkige bestaat er nog site als deze, want aan de hand van een theorie boek alleen kan ik echt niet leren.

Bedankt !!

FORUM / maandag 1 oktober 2012 / Candy DP uit Oostende

RIJBEWIJS B – 48/50

Hallo,

Il ben Kenny G. uit Sint-Antonius. Ik ben zojuist geslaagd voor het theoretisch examen. Ik behaalde 48/50.

Ik moet zeggen dat deze site mij hierbij enorm heeft geholpen. De filmpjes zijn zeer overzichtelijk en de vragen zijn top.

Nu ben ik zeer benieuwd of het praktijk handboek even hulpzaam is maar hier twijfel ik niet aan.

Het beste en bedankt.

FORUM / vrijdag 28 september 2012 / Kenny G uit SintAntonius

RIJBEWIJS B – 45/50

Heeeeeeeej ik ben geslaagd voor mijn voorlopig rijwebsijs dankzij deze TOP site.

De filmpjes zijn kei TOP en je leert er een hele boel meer dan op school of in de boeken.

Ik behaalde 45/50 en van de 1st keer geslaagd!

FORUM / vrijdag 28 september 2012 / bart vdp uit Erembodegem

RIJBEWIJS A – 45/50

Ja geslaagd voor mijn theoretisch examen voor de moto. Heb 45/50 behaald.

Bedankt voor de leerrijke cursus.

Met vriendelijke groeten,

FORUM / donderdag 27 september 2012 / S Kathy

RIJBEWIJS B – 45/50

Beste,

Ik ben geslaagd danzij jullie website. Behaalde punten op het examen 45/50.

Groetjes,

FORUM / donderdag 27 september 2012 / M Abdul uit Brecht

RIJBEWIJS A3 – 35/40

Ik ben geslaagd met mijn theoretisch examen A3!

Zonder deze site was het waarschijnlijk nooit gelukt. Het examen leek er ongeveer wel op.

Ik was zeer nerveus maar toen ik op de helft van de vragen zat was ik veel rustiger.

Nogmaals bedankt!.

FORUM / woensdag 26 september 2012 / Skully

RIJBEWIJS B – 50/50

Beste gratisrijbewijsonline.be,

Ik wil jullie graag bedanken voor jullie fantastische online initiatief.

Dankzij de duidelijke theorie en de handige proefexamens ben ik vandaag van de eerste keer geslaagd voor mijn theorie-examen rijbewijs B: 50/50 !!!

Ik kan jullie website alleen maar aan iedereen van harte aanbevelen.

FORUM / dinsdag 25 september 2012 / Daisy DB uit Walem

RIJBEWIJS A

Beste!

Ik ben een jonge vrouw van 18 jaar en ik ben geslaagd voor mijn theorie examen. Niet zoals iedereen voor de auto (dat heb ik al), maar jawel... voor het theorie examen van de MOTOR! vroem vroem...

Nog veel plezier met het lezen van de leuke mailtjes.

FORUM / maandag 24 september 2012 / Kim V uit Geel

RIJBEWIJS B – 50/50

Beste,

Mijn naam is Irina K., ik woon te Wilrijk en ik heb een 50/50 op mijn theorie examen van rijbewijs B gehaald.

Ik wil jullie hartelijk bedanken voor jullie site en leermethode. De filmpjes maken het studeren heel leuk en alles blijft meteen voor een lange tijd heel goed bij dankzij de visuele en auditieve aspecten.

De samenvatting zorgt dan weer voor een goede herhaling en structuur. En de proefexamens maken het helemaal af, ze zijn erg gelijkend op het echte examen waardoor men echt maximaal voorbereid er naartoe kan gaan.

Nu hoop ik dat ik het even goed zal kunnen doen op het praktijk examen en dat jullie praktijkboek me erbij kan helpen.

Met vriendelijke groeten,

FORUM / maandag 24 september 2012 / Irina K uit Wilrijk

RIJBEWIJS B – 44/50

Beste,

U wordt heel erg bedankt voor de grote moeite die u steekt in het helpen bij het studeren voor rijexamens. Ik ben dankzij uw site geslaagd voor het theoretisch rijexamen met een score van 44/50. De methode aan de hand van filmpjes en een samenvatting vind ik heel positief aangezien ik auditief beter van buiten leer. Ook de oefeningen zijn heel specifiek en ondervragen de belangrijke details.

Ik heb alvorens uw site te gebruiken eerst alle verkeersborden uit het theorieboek wees wegwijs van buiten geleerd, wat mij denk ik wel hielp. Daarom raad ik jullie aan om misschien zo'n lijst met verkeersborden samen te zetten op 1 pagina, wat eenvoudiger te herhalen is.

Met vriendelijke groeten,

FORUM / maandag 24 september 2012 / Matthew C

RIJBEWIJS B – 47/50

Hallo,

Dankzij jullie site heb ik succesvol mijn theorie kunnen afleggen! Ik behaalde een score van 47/50. Ik vond de filmpjes erg leerzaam en duidelijk. Na 2 avonden te studeren is alles mij bijgebleven.

De leermethode was erg duidelijk en overzichtelijk. Wat ik echt top vond, was dat de proefexamens leken op het echte examen. Tijdens het examen dacht ik dat ik gewoon aan het oefenen was!

Ik kom uit de gemeente Sint-Niklaas en mijn naam is Zana K.

FORUM / maandag 24 september 2012 / Zana K uit SintNiklaas

RIJBEWIJS B – 47/50

Ik haalde 47/50 dankzij jullie geslaagde leermethode. De eerste keer (zonder jullie site) was ik niet geslaagd.

Gelukkig vond ik jullie en heb jullie site deze morgen al aan iedereen aangeprezen die niet geslaagd was.

Ik kijk al uit naar jullie tips voor de praktijk !

Nogmaals merci,

FORUM / vrijdag 21 september 2012 / Marleen B uit Gavere

RIJBEWIJS B – 49/50

Hallo,

Ik ben Fabienne en woon in de gemeente Merelbeke. Voor het examen haalde ik 49 op 50.

Ik vond jullie site echt geweldig heel makkelijk om te leren en de oefenvragen waren heel handig om te peilen als ik naar het volgende deel kon.

De filmpjes heb ik alleen gebruikt om te herhalen maar dat is gewoon mijn manier van leren. Ze zitten heel goed in elkaar dus maakt het het onthouden simpel.

De proefexamens waren geweldig. Heb ze een aantal keer gedaan en voelde me dus heel zeker voor het examen.

Ik heb de site aangeraden aan al mijn vrienden want makkelijker je theorie halen kan echt niet.

FORUM / vrijdag 21 september 2012 / Fabienne V uit Merelbeke

RIJBEWIJS B

20 keer ad random proefexamens en je theoretisch examen kun je zingen!

Die 2,5 euro had ik er met plezier voor over want dit proefexamen werkt écht!

Ook ontzettend fijn dat je 2 dagen onbeperkt kan oefenen.

Met andere woorden: een keiharde aanrader!

FORUM / vrijdag 21 september 2012 / annick v B uit Antwerpen

RIJBEWIJS B – 49/50

Hey!

Ik wil jullie bedanken voor de geweldige website.

Vorige keer heb ik mijn rijexamen A3 uit een boek geleerd en dat ging ook, maar dat was heel wat saaier. De oefeningen en vooral de proefexamens hebben er voor gezorgd dat ik gisteren met een gerust hart examen (rijbewijs B) ging afleggen. Zeker omdat ik op jullie website zeker was dat de informatie helemaal up-to-date was. 49/50 is het geweldige resultaat. Maandag mijn voorlopig rijbewijs ophalen en dan de baan weer onveilig gaan maken

Enorm hard bedankt!

FORUM / vrijdag 21 september 2012 / Joke D uit Boortmeerbeek

RIJBEWIJS B – 45/50

Zeer leuke en interactieve leermethode, studeren ging nooit zo snel !

Ik haalde het van de eerste keer met 45/50 na 1 dag alles overlopen te hebben.

FORUM / donderdag 20 september 2012 / Julie L uit SintNiklaas

Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken en om jouw voorkeuren op te slaan. Door op "Alle cookies accepteren" te klikken ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals omschreven in ons cookiebeleid.

Alle cookies accepteren Alleen noodzakelijke cookies